Ειδήσεις

Για αυτό της αφιέρωσε τα γκολ…

Στην θετή του μητέρα αφιέρωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι τα δύο γκολ που πέτυχε για την Ιταλία κόντρα στη Γερμανία. Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα της φωτογραφίας δεν είναι η βιολογική μητέρα του διεθνούς επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η θετή του. Η μητέρα του ιδιόρρυθμου στράικερ τον εμπιστεύτηκε στη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία τον μεγάλωσε και χθες ο 22χρονος παίκτης την έκανε πολύ ευτυχισμένη για την εμφάνισή του απέναντι στα «πάντσερ».

Στην θετή του μητέρα αφιέρωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι τα δύο γκολ που πέτυχε για την Ιταλία κόντρα στη Γερμανία.

Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα της φωτογραφίας δεν είναι η βιολογική μητέρα του διεθνούς επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η θετή του.

Η μητέρα του ιδιόρρυθμου στράικερ τον εμπιστεύτηκε στη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία τον μεγάλωσε και χθες ο 22χρονος παίκτης την έκανε πολύ ευτυχισμένη για την εμφάνισή του απέναντι στα «πάντσερ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπαλοτέλι δεν ήθελε να συναντηθεί με την βιολογική του μητέρα, επειδή πίστευε ότι τον προσέγγισε για να τον εκμεταλλευτεί οικονομικά.

«Αφιερώνω τα γκολ που πέτυχα στη μητέρα μου. Μετά το τέλος του αγώνα πήγα κοντά της και της το είπα. Περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή, καθώς η μητέρα μου δεν είναι πλέον νέα και δεν μπορεί να κάνει μεγάλα ταξίδια. Έπρεπε να την κάνω χαρούμενη και τα κατάφερα. Στον τελικό του Κιέβου θα είναι και ο πατέρας μου. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι δίπλα μου και μου δίνουν δύναμη», δήλωσε ο Ιταλός φορ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x