Ειδήσεις

Ντελ Μπόσκε: «Δεν μετανιώνω»

Την άποψή ότι δεν μετανιώνει που ενώ η Ισπανία είχε την ευκαιρία να αφήσει εκτός Euro την Ιταλία στη φάση των ομίλων δεν το έκανε με αποτέλεσμα να κονταροχτυπηθούν στον τελικό του Euro (1/7) εξέφρασε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι «φούρια ρόχας» έκαναν αυτό που έπρεπε νικώντας την Κροατία. Ακόμη, πρόσθεσε πως στον τελικό θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, παίζοντας με το δικό τους στυλ.

Την άποψή ότι δεν μετανιώνει που ενώ η Ισπανία είχε την ευκαιρία να αφήσει εκτός Euro την Ιταλία στη φάση των ομίλων δεν το έκανε με αποτέλεσμα να κονταροχτυπηθούν στον τελικό του Euro (1/7) εξέφρασε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι «φούρια ρόχας» έκαναν αυτό που έπρεπε νικώντας την Κροατία. Ακόμη, πρόσθεσε πως στον τελικό θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, παίζοντας με το δικό τους στυλ.

«Ποτέ δεν θα μετανιώσω που δεν αγωνιστήκαμε με σκοπό να αποκλείσουμε την Ιταλία. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Θα παίξουμε με όλα τα όπλα μας και με το στυλ μας, μπορώ να πω ότι το παιχνίδι θα είναι ισορροπημένο. Έχουμε δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «φούριας ρόχας», για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Νομίζω ότι η Ιταλία έχει την τέλεια ομάδα. Είναι πολύ δυνατή έχοντας τέσσερις-πέντε παίκτες στην αμυντική γραμμή τους. Πιστεύω ότι θα αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο όπως και με τη Γερμανία. Δεν θα βασιστούμε στο πρώτο μας παιχνίδι, ούτε και η Ιταλία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x