Ειδήσεις

Ντιαμάντι: «Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι»

Την άποψη ότι ο τελικός του Euro μεταξύ της Ισπανίας και της Ιταλίας (1/7) θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι εξέφρασε ο Αλεσάντρο Νταμιάντι. Ο 29χρονος επιθετικός τόνισε πως οι «αντζούρι» θα δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν τον τίτλο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονά του για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Βαρσοβίας.

Την άποψη ότι ο τελικός του Euro μεταξύ της Ισπανίας και της Ιταλίας (1/7) θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι εξέφρασε ο Αλεσάντρο Νταμιάντι.

Ο 29χρονος επιθετικός τόνισε πως οι «αντζούρι» θα δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν τον τίτλο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονά του για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Βαρσοβίας.

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον τελικό. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από παιχνίδια τέτοιου επιπέδου, αλλά συνήθως είναι πολύ ισορροπημένα. Γνωρίζοντας εμένα και τους συμπαίκτες μου, θα προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του Νταμιάντι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Βαρσοβίας.

«Είμαι χαρούμενος που έγινα αλλαγή στον αγώνα, αλλά δεν ήταν εύκολο. Ο αγωνιστικός χώρος γλιστρούσε πολύ και ήταν δύσκολο να κρατηθείς όρθιος. Δεν ήταν ο αγωνιστικός χώρος κατάλληλος για να γίνει ένας ημιτελικός», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x