Ιταλία

Παρελθόν ο Λούσιο από την Ίντερ

Παρελθόν και επίσημα από την Ίντερ αποτελεί ο Λούσιο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύλλογος με ανακοίνωσή της. Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών είναι κοινή συναινέσει, καθώς οι «νερατζούρι» άφησαν ελεύθερο τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2014 χωρίς να χρειαστεί να του καταβάλλουν κάποιο ποσό. Μετά από τρία χρόνια στο Μιλάνο με πολλές επιτυχίες, ο διεθνής παίκτης θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα.

Παρελθόν και επίσημα από την Ίντερ αποτελεί ο Λούσιο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύλλογος με ανακοίνωσή της.

Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών είναι κοινή συναινέσει, καθώς οι «νερατζούρι» άφησαν ελεύθερο τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2014 χωρίς να χρειαστεί να του καταβάλλουν κάποιο ποσό.

Μετά από τρία χρόνια στο Μιλάνο με πολλές επιτυχίες, ο διεθνής παίκτης θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ίντερ:

«Η Ίντερ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον Λούσιο, αποστέλλοντας τα έγγραφα φιλικής αποδέσμευσης του παίκτη στην επιτροπή του πρωταθλήματος της Serie Α. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος είχε συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το 2014, φόρεσε την φανέλα των “νερατζούρι” σε 136 παιχνίδια, πέτυχε πέντε γκολ, ενώ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα Ιταλίας, ένα Champions League και ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων. Ο Λούσιο και η οικογένειά του ευχαριστούν την Ίντερ για αυτά τα χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x