Ελλάδα

«Είμαστε δίπλα σας»

Την συμπαράστασή τους στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει της συμμετοχής της στο προολυμπιακό τουρνουά στη Βενεζουέλα εξέφρασαν οι παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου μέσω επιστολής τους στον Ηλία Ζούρο. Σε αυτοί οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν σίγουροι ότι οι… συνάδελφοί τους μπασκετμπολίστες θα επιστρέψουν στα… πάτρια εδάφη με το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Την συμπαράστασή τους στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει της συμμετοχής της στο προολυμπιακό τουρνουά στη Βενεζουέλα εξέφρασαν οι παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου μέσω επιστολής τους στον Ηλία Ζούρο.

Σε αυτοί οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν σίγουροι ότι οι… συνάδελφοί τους μπασκετμπολίστες θα επιστρέψουν στα… πάτρια εδάφη με το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Έχετε αποδείξει κατ’ επανάληψη πως τιμάτε το εθνόσημο με την μέγιστη δυνατή προσπάθεια», αναφέρουν.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«Παρακαλούμε να δεχθείτε και να διαβιβάσετε στους παίκτες σας τις ειλικρινείς ευχές μας για καλή επιτυχία στο προολυμπιακό τουρνουά.

Εμείς, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας, γνωρίζουμε την ευθύνη της εκπροσώπησης της χώρας μας σε διεθνείς διοργανώσεις και ιδιαιτέρως σε δυσχερείς περιόδους όπως αυτή που διανύουμε.

Είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να επιστρέψετε στην Ελλάδα με το δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διότι έχετε αποδείξει κατ’ επανάληψη πως τιμάτε το εθνόσημο με τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και έχετε την ικανότητα να διακρίνεστε ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Είμαστε δίπλα σας!

Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x