Δελτία Τύπου

«Να σώσουμε ό,τι σώζεται»

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» απηύθυνε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, που ήταν καλεσμένος του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει της συναυλίας «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» στις 9 Ιουλίου στο «Καλλιμάρμαρο». «Σκοπός είναι να σώσουμε οτιδήποτε κι αν σώζεται», τόνισε.

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» απηύθυνε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, που ήταν καλεσμένος του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει της συναυλίας «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» στις 9 Ιουλίου στο «Καλλιμάρμαρο».

«Σκοπός είναι να σώσουμε οτιδήποτε κι αν σώζεται. Κι άλλες ομάδες είναι σε αυτό το χάλι. Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν λίγο πριν την ολοκληρωτική καταστροφή. Δεν θα εξετάσω ποιος φταίει. Φταίνε όλοι, από τον Βαρδινογιάννη μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο. Ο καθένας στο μερίδιο που του αντιστοιχεί. Έχουμε μία τρέλα, κάθε Κυριακή να βλέπουμε λίγο μπαλίτσα. Για μένα είναι σοβαρό πράγμα να βλέπω μπάλα. Από χθες, μετά τον τελικό του Euro 2012, ένας λαός έχει γιορτή και ο άλλος κηδεία. Μέσω του ποδοσφαίρου ο κόσμος ζει έναν παράλληλο κόσμο, που όμως είναι πραγματικός, όχι εικονικός. Σου φτιάχνει τη διάθεση. Για σκέψου να κοπεί αυτό το πράγμα…», τόνισε και πρόσθεσε:

«Τι θα γίνει αν διαλυθεί ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ; Θα έχει αξία για τον Ολυμπιακό κανένα πρωτάθλημα; Έτσι είναι το παιχνίδι. Προκειμένου να διαλυθεί η ομάδα, ας δώσουμε 150 ευρώ. Δεν λέμε να τα δώσουν αυτοί που δεν τα έχουν, αλλά αυτοί που τα έχουν. Αν μπορεί κάποιος να σώσει την κυριακάτικη διασκέδασή του, ας το κάνει. Μακάρι να υπάρχει ο κάθε πρίγκιπας να βάλει εκατομμύρια ευρώ… Ποιος είπε από μας όχι; Εμένα με πήρε ο Ζουγανέλης μια μέρα τηλέφωνο και είπε ότι μίλησε με τον Αλαφούζο και του ζήτησε να βοηθήσουμε. Εγώ δεν είμαι εφοπλιστής. Ζω αξιοπρεπώς την οικογένειά μου και μπορώ να ενισχύσω την ομάδα με ένα εισιτήριο διαρκείας».

Όσο για τον χθεσινό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ανέφερε: «Υποστηρίζω την Ιταλία και χθες ψιλοφαρμακώθηκα. Όμως οι Ισπανοί δεν παίζονταν ρε παιδάκι μου…».



Η συναυλία «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» θα γίνει τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στις 21:30. Τραγουδούν μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα οι Salvatore Adamo, Angelo Branduardi, Tonino Carotone, Christophe, Bernard Lavilliers, Nomadi, Piluka Aranguren, Quatuor Stevens, Josep Tero, Νίκος Αλιάγας, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Χάρης Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Σαββόπουλος, Διονύσης Τσακνής, Μαρία Φαραντούρη κ.α.

Τιμή εισιτηρίων:
Προπώληση: 10€ και 15€, σε PUBLIC και FORTHnet Shop, www.chronosart.gr και 211-95.52.300
Την ίδια μέρα στα ταμεία: 15€ και 20€

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x