Ειδήσεις

Μπουφόν: «Δεν έγινε κάτι με τον Μπαλοτέλι»

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον ίδιο να ήρθε στα χέρια με τον Μάριο Μπαλοτέλι μετά τον τελικό του Euro 2012 προχώρησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, αναρτώντας σχετικό σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας ζήτησε εκείνος που έχει γράψει τις συγκεκριμένες ανακρίβειες να βγει δημόσια και να διαψεύσει τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον ίδιο να ήρθε στα χέρια με τον Μάριο Μπαλοτέλι μετά τον τελικό του Euro 2012 προχώρησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, αναρτώντας σχετικό σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας ζήτησε εκείνος που έχει γράψει τις συγκεκριμένες ανακρίβειες να βγει δημόσια και να διαψεύσει τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ειρωνεύεται όσους συνέχισαν την είδηση αυτή και δεν επικοινώνησαν μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο του νεαρού επιθετικού, ο οποίος είχε πει μετά τον τελικό: «Μας βύθισαν αυτοί της Γιουβέντους»!

Στην αποστολή ήταν έξι διεθνείς των «μπιανκονέρι» (Μπουφόν, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Μαρκίζιο, Τζιακερίνι, Πίρλο) και ο Μπουφόν, ως αρχηγός, όχι μόνο της «Σκουάντρα Ατζούρα», αλλά και της «Γηραιάς Κυρίας» τού ζήτησε τον λόγο!

Τα αίματα άρχισαν να «ανάβουν» και οι δύο ποδοσφαιριστές άρχισαν να φωνάζουν, ώσπου σε κάποια στιγμή ήρθαν στα χέρια και ο 34χρονος τερματοφύλακας «επικράτησε» του Μπαλοτέλι.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x