Ειδήσεις

Τόρες: «Άξιζε τον κόπο»

Όλη τη σεζόν 2011-2012 ακούγαμε πως ο Φερνάντο Τόρες διανύει μία άσχημη χρονιά, πως δεν ήταν σε φόρμα και πως ουδεμία σχέση είχε με την εκδοχή του εαυτού του τα προηγούμενα χρόνια. Και ίσως όλα αυτά να ισχύουν ως ένα βαθμό. Ωστόσο, κάνοντας μία αποτίμηση της χρονιάς ο επιθετικός της πρωταθλήτριας Ισπανίας έχει κερδίσει όχι έναν, αλλά τρεις πολύ σημαντικούς τίτλους, το Κύπελλο Αγγλίας, το Champions League και το Euro 2012. Οπότε κακή αυτή τη σεζόν μάλλον δεν τη λες!

Όλη τη σεζόν 2012-2013 ακούγαμε πως ο Φερνάντο Τόρες διανύει μία άσχημη χρονιά, πως δεν ήταν σε φόρμα και πως ουδεμία σχέση είχε με την εκδοχή του εαυτού του τα προηγούμενα χρόνια.

Και ίσως όλα αυτά να ισχύουν ως ένα βαθμό.

Ωστόσο, κάνοντας μία αποτίμηση της χρονιάς ο επιθετικός της πρωταθλήτριας Ισπανίας έχει κερδίσει όχι έναν, αλλά τρεις πολύ σημαντικούς τίτλους, το Κύπελλο Αγγλίας, το Champions League και το Euro 2012.

Οπότε αυτή τη σεζόν κακή μάλλον δεν τη λες!

Αυτή την άποψη εξέφρασε και ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, ο οποίος χαρακτήρισε «περίπλοκη» τη χρονιά που πέρασε, αλλά στο τέλος της δικαιώθηκε:

«Ήταν μια περίπλοκη η φετινή χρονιά για μένα. Αυτό δε σημαίνει πως ήταν κακή σε καμία περίπτωση, αλλά ήταν περίεργη με αρκετές δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, όταν είδα την οικογένειά μου χαρούμενη στο τέλος της σεζόν, κατάλαβα πως ό,τι και αν έγινε άξιζε τον κόπο», δήλωσε ο Ισπανός φορ για να προσθέσει:

«Θα αφήσω πίσω τις άσχημες αναμνήσεις και θα θυμάμαι μόνο τους τρεις τίτλους και τον τελικό κόντρα στην Ιταλία που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο για την ομάδα, τη χώρα και όσους υποστηρίζουν την Ισπανία. Μετά από έναν πολύ δύσκολο χρόνο, στη διάρκεια του οποίου υποφέραμε τόσα πολλά, στο τέλος καταφέραμε να τον κάνουμε να αξίζει».

Παρά το γεγονός πως οι «φούριας ρόχας» έγιναν οι πρώτοι που κατάφεραν να κερδίσουν τρεις διαδοχικές διεθνείς διοργανώσεις ο Τόρες «προειδοποιεί» πως η ομάδα δε θα σταματήσει εδώ.

«Κερδίσαμε δύο συνεχόμενες φορές το Euro και ενδιάμεσα το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό. Ωστόσο, έχουμε ακόμα αρκετά πράγματα να πετύχουμε. Είμαστε πολύ φιλόδοξοι και έχουμε και άλλους στόχους. Έχουμε ήδη στρέψει το βλέμμα μας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2013 και στο Παγκόσμιο του 2014», ήταν τα λόγια του και συνέχισε:

«Δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε τρεις συνεχόμενους τίτλους. Αυτό έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία και πρέπει να το εκτιμήσουμε. Οι αριθμοί λένε πως αυτή η ομάδα είναι η καλύτερη. Ευτυχώς δεν έχουμε τελειώσει εδώ. Φυσικά και θέλω παραπάνω. Είναι ξεκάθαρο, όταν κερδίζεις θέλεις περισσότερες νίκες».

Επιμέλεια: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x