Ισπανία

«Μόνο Ρεάλ», λέει ο Μόντριτς

Την πρόθεση να αποχωρήσει από την Τότεναμ και να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε ο Λούκα Μόντριτς στη διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου. Όταν ο Κροάτης μεσοεπιθετικός έμαθε για το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» ζήτησε από τους μάνατζέρ του να ασχοληθούν αποκλειστικά με το συγκεκριμένο θέμα. Οι δύο πλευρές, όπως έχει κάνει γνωστό η «AS», φέρονται να έχουν συμφωνήσει και απομένει η συγκατάθεση της αγγλικής ομάδας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Την πρόθεση να αποχωρήσει από την Τότεναμ και να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε ο Λούκα Μόντριτς στη διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου.

Όταν ο Κροάτης μεσοεπιθετικός έμαθε για το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» ζήτησε από τους μάνατζέρ του να ασχοληθούν αποκλειστικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι δύο πλευρές, όπως έχει κάνει γνωστό η «AS», φέρονται να έχουν συμφωνήσει και απομένει η συγκατάθεση της αγγλικής ομάδας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Τότεναμ αξιώνει το ποσό των 40 εκατ. ευρώ και οι «μερένχες» δίνουν 35 εκατ. ευρώ και τον Ρικάρντο Καρβάλιο ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Από την πλευρά του, ο Βίλας-Μπόας (νέος προπονητής των «σπιρουνιών») θέλει τον Πορτογάλο στόπερ και τον Σαχίν, αλλά Τούρκος χαφ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μαδρίτη.

Πλέον η μπάλα βρίσκεται στην περιοχή της Τότεναμ, η οποία προσπαθεί να καρπωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τη συγκεκριμένη υπόθεση και ενδεχομένως τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν μετά τις 18 Ιουλίου, όταν θα επιστρέψει στο Νησί ο Μόντριτς για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, χθες η «Sunday Mail» έγραψε ότι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ετοιμάζει ρελάνς ούτως ώστε να καταφέρει να «κλέψει» τον παίκτη από τα χέρια της Ρεάλ. Ωστόσο, ο Κροάτης θα ήθελε πολύ να γίνει κάτοικος Μαδρίτης και όχι να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x