Stoiximan Super League

Λύνει το συμβόλαιο του Γκερέιρο η ΑΕΚ!

Κι όμως, δεν είναι ψέματα! Μετά από προσπάθειες (κυριολεκτικά) χρόνων κι αφού μεσολάβησαν οι ετήσιες διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευσή του, η ΑΕΚ θα λύσει τη συνεργασία της με τον Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Βραζιλιάνος με την πολωνική υπηκοότητα δέχθηκε να πάρει μόνο τα δεδουλευμένα του και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποχωρήσει, απαλλάσσοντας την «Ένωση» από το βαρύ συμβόλαιό του.

Κι όμως, δεν είναι ψέματα!

Μετά από προσπάθειες (κυριολεκτικά) χρόνων κι αφού μεσολάβησαν οι ετήσιες διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευσή του, η ΑΕΚ θα λύσει τη συνεργασία της με τον Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο Βραζιλιάνος με την πολωνική υπηκοότητα δέχθηκε να πάρει μόνο τα δεδουλευμένα του και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποχωρήσει, απαλλάσσοντας την «Ένωση» από το βαρύ συμβόλαιό του.

Ο Γκερέιρο έδωσε κανονικά το «παρών» τη Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, ωστόσο η συμφωνία για την αποχώρησή του πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Μάλιστα, ο 30χρονος χαφ έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ) ο οποίος φέρεται να είναι η αγγλική Μπλάκπουλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x