Αγγλία

Ανοιχτό του Κάρολ στην Λίβερπουλ

Θετικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού τον Άντι Κάρολ εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο Άγγλος επιθετικός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα από την στιγμή που μεταγράφηκε στους «κόκκινους» και ο 39χρονος προπονητής εξετάζει την περίπτωση να τον δώσει για μία σεζόν, ώστε να κερδίσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Θετικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού τον Άντι Κάρολ εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Άγγλος επιθετικός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα από την στιγμή που μεταγράφηκε στους «κόκκινους» και ο 39χρονος προπονητής εξετάζει την περίπτωση να τον δώσει για μία σεζόν, ώστε να κερδίσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

«Για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτι που εξετάζω», απάντησε ο Ρότζερς στην σχετική ερώτηση και συνέχισε: «Κάποιοι παίκτες σίγουρα θα φύγουν δανεικοί, αφού είναι κάτι που θα ωφελήσει τον σύλλογο. Μερικές φορές, όταν ένας παίκτης φεύγει δανεικός, γενικά όχι μόνο ο Κάρολ, μπορεί να κάνει καλό στην ομάδα μακροχρόνια», δήλωσε ο νέος προπονητής των «κόκκινων».

Ενδιαφέρον για τον 23χρονο φορ έχει δείξει η Μίλαν, η οποία δεν αποκλείεται να... πάρει θάρρος από τα λόγια του τεχνικού της Λίβερπουλ και να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x