Ελλάδα

Συμφωνία Ολυμπιακού-Μαυροειδή!

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μαυροειδής, καθώς ο Έλληνας σέντερ ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι τελευταίες πληροφορίες έφερναν τον Μαυροειδή πολύ κοντά στους «ερυθρόλευκους», κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και από το περιβάλλον του. Τις επόμενες ώρες η συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μαυροειδής, καθώς ο Έλληνας σέντερ ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι τελευταίες πληροφορίες έφερναν τον Μαυροειδή πολύ κοντά στους «ερυθρόλευκους», κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και από το περιβάλλον του.

Τις επόμενες ώρες η συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή.

Το μεσημέρι είχε προκύψει ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει προβάδισμα για την επιλογή του πρώην άσου της Μπιλμπάο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανεβάσει ελαφρώς την προσφορά τους. Ο Μαυροειδής απέρριξε ουσιαστικά την καλύτερη οικονομικά πρόταση του Παναθηναϊκού και όπως όλα δείχνουν από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο λιμάνι. Το νέο συμβόλαιο του 27χρονου διεθνή θα έχει χρονική διάρκεια δύο ετών, με τις ετήσιες απολαβές να ανέρχονται περίπου στα 350.000 ευρώ.

Μετά και την διαφαινόμενη απόκτηση του Μαυροειδή, οι Πειραιώτες θα επικεντρωθούν στην υπόθεση του Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος ακόμα το «παλεύει» για NBA, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x