Stoiximan Super League

Διαψεύδει για Μιραλάς και Ροντρίγκες

Σε άμεση διάψευση των δημοσιευμάτων για Μιραλάς και Ροντρίγκες προχώρησαν στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν δεχθεί ούτε καν κρούση από κάποια ομάδα για τον Βέλγο άσο, ενώ για τον Αργεντινό σχολιάζουν ότι απλώς είναι ένας παίκτης που παρακολουθείται και αγωνίζεται σε μια ομάδα που χρωστάει λεφτά από την μεταγραφή του Νούνιες.

Σε άμεση διάψευση των δημοσιευμάτων για Μιραλάς και Ροντρίγκες προχώρησαν στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν δεχθεί ούτε καν κρούση από κάποια ομάδα για τον Βέλγο άσο, ενώ για τον Αργεντινό σχολιάζουν ότι απλώς είναι ένας παίκτης που παρακολουθείται και αγωνίζεται σε μια ομάδα που χρωστάει λεφτά από την μεταγραφή του Νούνιες.

Για την περίπτωση του Μιραλάς σχολιάζουν ότι δεν τίθεται ζήτημα για ταξίδι στην Αγγλία... «Δεν υπάρχει ούτε καν κρούση απο κάποια ομάδα, οπότε δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι», αναφέρουν στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή, για την περίπτωση του Ροντρίγκες ξεκαθαρίζουν ότι ο παίκτης δεν έρχεται στην Ελλάδα. «Είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούμε και παίζει σε μια ομάδα που μας χρωστά χρήματα. Αλλά ως εκεί», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ομάδας για τον Αργεντινό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x