Ισπανία

Τα λεφτά αλλάζουν την ιστορία στη Ρεάλ

Έτοιμη να αποδεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση για εξαγορά του ονόματος της φυσικής της έδρας παρουσιάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «ABC» αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ισπανίας, θέλοντας να αυξήσουν τα έσοδά τους, συζητούν την μετονομασία του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Έτοιμη να αποδεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση για εξαγορά του ονόματος της φυσικής της έδρας παρουσιάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «ABC» αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ισπανίας, θέλοντας να αυξήσουν τα έσοδά τους, συζητούν την μετονομασία του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα έχει εκδηλώσει η Fly-Emirates, η οποία από το επόμενο καλοκαίρι- και για πέντε χρόνια - θα διαφημίζεται στη φανέλα της Ρεάλ έναντι 22 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η εταιρεία από το Ντουμπά, σύμφωνα με ό,τι γίνει γνωστό, προσφέρει επιπλέον... 53 εκατ. ευρώ το χρόνο για να αποκαλείται η έδρα της πρωταθλήτριας Ισπανίας ως «Fly-Emirates Bernabeu».

Το χωρητικότητας 85.454 θέσεις κατασκευάστηκε το 1944 και από το 1955 ονομάζεται «Estadio Santiago Bernabeu».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x