Stoiximan Super League

Πένθος στην οικογένεια της ΑΕΚ

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Δημήτρης Τράγος, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια «στρατιώτης» της ΑΕΚ από τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή ο Δημήτρης Τράγος, που αν και είχε φτάσει 90 ετών, συνέχιζε να βοηθά όπως μπορούσε την «αγάπη» του, μέχρι να αρχίσει το νέο του… ταξίδι.

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Δημήτρης Τράγος, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια «στρατιώτης» της ΑΕΚ από τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή ο Δημήτρης Τράγος, που αν και είχε φτάσει 90 ετών, συνέχιζε να βοηθά όπως μπορούσε την «αγάπη» του, μέχρι να αρχίσει το νέο του… ταξίδι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του ιστορικού Γενικού Αρχηγού του συλλόγου Δημήτρη Τράγου, ενός από τα παλαιότερα μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ, την οποία ο εκλιπών δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να υποστηρίζει με αγάπη μέχρι το τέλος της ζωής του παρά το προχωρημένο της ηλικίας του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x