Stoiximan Super League

«Σάλπι» και Μαλεζά θέλει η Φορτούνα!

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά και του Στέλιου Μαλεζά, έχει επιδείξει η Φορτούνα Ντίσελντορφ, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει η «Bild», ο προπονητής της νεοφώτιστης στην Bundesliga ομάδας, Νόρμπερτ Μάιερ, μετέβη το Σάββατο στο Ντόυρβερτ της Ολλανδίας και συνομίλησε με τον 30χρονο επιθετικό

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά και του Στέλιου Μαλεζά, έχει επιδείξει η Φορτούνα Ντίσελντορφ, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει η «Bild», ο προπονητής της νεοφώτιστης στην Bundesliga ομάδας, Νόρμπερτ Μάιερ, μετέβη το Σάββατο στο Ντόυρβερτ της Ολλανδίας και συνομίλησε με τον 30χρονο επιθετικό, που έχει δεχτεί πρόταση μείωσης αποδοχών από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βολφ Βέρνερ, αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα, δήλωσε πως «… όντως ο προπονητής ήταν στην Ολλανδία για να μιλήσει με παίκτη, αλλά δεν ήταν επιθετικός». Πάντως η «Bild» επιμένει πως η διοίκηση της Φορτούνα έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του «Σάλπι», ενώ προσθέτει πως η γερμανική ομάδα εξετάζει και την περίπτωση απόκτησης του Στέλιου Μαλεζά, καθώς ψάχνει και για αμυντικό.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x