Stoiximan Super League

Ρέξαμ-ΑΕΚ 1-3 (Τελικό)

Την πρώτη της νίκη στα φετινά φιλικά επί αγγλικού εδάφους πέτυχε η ΑΕΚ. Με γκολ των Παπαδημητρίου, Γροντή και Καλογέρη, η "Ένωση" γύρισε το ματς με τη Ρέξαμ και επικράτησε τελικά 3-1. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

Την πρώτη της νίκη στα φετινά φιλικά επί αγγλικού εδάφους πέτυχε η ΑΕΚ.

Με γκολ των Παπαδημητρίου, Γροντή και Καλογέρη, η "Ένωση" γύρισε το ματς με τη Ρέξαμ και επικράτησε τελικά 3-1.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.



90': Λήξη του αγώνα

86' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Μετά από αναταραχή στην περιοχή και κόντρες, η μπάλα φτάνει στον Καλογέρη κι εκείνος δεν έχει πρόβλημα από κοντά να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

85' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Ο Νικολιάς εκμεταλλεύεται λάθος του τερματοφύλακα, προχωρά και πλασάρει, αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και σταματάει στο δεξί δοκάρι.

84' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Έπειτα από μπαλιά του Παυλή, ο Γροντής βγαίνει στην πλάτη της άμυνας από αριστερά, φτάνει στο ύψος της περιοχής και με εκπληκτικό σκαφτό σουτ "κρεμάει" τον γκολκίπερ!

79' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Ματεντζίδη περνάει ο Αγκιριμπά.

76' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Νικολιάς αντικαθιστά τον Γκερέιρο.

72': Ο Καλογέρης έκανε υπέροχη ατομική ενέργεια από δεξιά κι έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Άγγλος τερματοφύλακας αντέδρασε σωστά και απέκρουσε ξανά!

70': Κι άλλη καλή φάση για την ΑΕΚ! Μετά από κόντρες στην περιοχή, ο Λαγός κοντρόλαρε και έπιασε ωραίο σουτ έξω απ' αυτή, αλλά ο γκολκίπερ έπεσε στην αριστερή γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ!

69' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Μοσχονάς παίρνει τη θέση του Κωνσταντόπουλου κάτω από τα δοκάρια.

68': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Γροντή, ο Παυλής γυρίζει το σώμα και πιάνει συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα φεύγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι!

63': Σε ωραία κάθετη μπαλιά του Γροντή, ο Παπαδημητρίου κοντρολάρει και φτάνει απέναντι από τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που κάνει πιεζόμενος φεύγει άουτ.

61' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Φούντα περνάει ο Καλογέρης.

56': Γκολ που κακώς δε μετράει για την ΑΕΚ! Οι Παυλής και Γροντής άλλαξαν υπέροχα την μπάλα (με τον δεύτερο να σκοράρει από κοντά) αλλά ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Παυλή στο ξεκίνημα της φάσης.

50' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Γκερέιρο από τον άξονα ο Λαγός βρέθηκε στα αριστερά της επίθεσης, έβγαλε μια πολύ καλή σέντρα για τον Παπαδημητρίου κι εκείνος με "σκαστή" κοντινή κεφαλιά, ισοφάρισε για την "Ένωση"!

46' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Στις θέσεις των Κουρέλα και Σταματή θα μπουν οι Παπαδημητρίου και Παυλής αντίστοιχα.

45': Λήξη του ημιχρόνου.

44': Ευκαιρία για τη Ρέξαμ. Μετά από αναταραχή στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Μπράουν προσπάθησε να σκοράρει από κοντά, αλλά ο Ματεντζίδης έβαλε σωτήρια την προβολή και απομάκρυνε σε κόρνερ.

41': Μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της ΑΕΚ και εξαιρετική μπαλιά του Γροντή, ο Γκερέιρο σκόραρε από κοντά με το κεφάλι, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

40': Σε ωραία σέντρα του Λαγού από αριστερά ο Κουρέλας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη λάθος έξοδο του τερματοφύλακα, αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν να απομακρύνουν.

34': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Μετά από εξαιρετική κάθετη του Γκερέιρο, ο Σταματής γύρισε και σούταρε απευθείας, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και απομακρύνθηκε.

28': Πλέον ο Τσαμουρλίδης θα περάσει σε θέση στόπερ δίπλα στον Ματεντζίδη, ο Λαγός θα γίνει αριστερό μπακ και ο Γροντής θα πάει στα χαφ (στο 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ).

27' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Γιάγκο (που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού) περνάει ο Γροντής.

25': Κι άλλη καλή φάση για την ΑΕΚ! Ο Σταματής έπαιξε ωραία με την πλάτη, γύρισε από το ύψος της περιοχής κι έπιασε συρτό σουτ, αλλά η μπάλα "έγλειψε" το δεξί δοκάρι κι έφυγε άουτ.

22': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Λαγός έκανε ωραία ντρίμπλα και πέρασε κάθετη μπαλιά για τον Τσαμουρλίδη, αλλά το δυνατό σουτ που έπιασε εκείνος (από θέση πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή) αποκρούστηκε δύσκολα από τον τερματοφύλακα σε κόρνερ.

20': Ωραία ενέργεια του Φούντα από δεξιά καταλήγει σε δυνατό σουτ με το αριστερό, το οποίο μπλοκάρεται όμως από τον γκολκίπερ.

18': Ο Μπράουν μπήκε από αριστερά στην περιοχή και ταλαιπώρησε τον Ματεντζίδη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε έξω από το απέναντι δοκάρι.

17': Καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ο Γκερέιρο ελευθερώθηκε και έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

8': Προσπαθεί να αντιδράσει η ΑΕΚ και να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα. Πριν λίγο ο Κουρέλας μπήκε από αριστερά και προσπάθησε να γυρίσει επικίνδυνα την μπάλα, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν την τελευταία στιγμή.

1’ - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΞΑΜ! Ψυχρολουσία για την ΑΕΚ! Έπειτα από σέντρα που έγινε από αριστερά ο Μόρτον κοντρόλαρε και γύρισε την μπάλα από τη γραμμή του άουτ και ο Ράστον απλά την έσπρωξε από κοντά στα δίχτυα.

1': Έναρξη του αγώνα

-Ας δούμε όμως την ενδεκάδα της "Ένωσης", την οποία επέλεξε να παρατάξει με 4-3-3 σήμερα ο Βαγγέλης Βλάχος: Κωνσταντόπουλος, Τσαμουρλίδης, Ματεντζίδης, Γιάγκο, Αρκούδας, Ρίκκα, Λαγός, Γκερέιρο, Κουρέλας, Φούντας, Σταματής.

-Στο σημερινό παιχνίδι, πάντως, η ΑΕΚ θα έχει μια ακόμα απουσία πέραν της γνωστής του Σιαλμά. Κι αυτό διότι ο Μπουγαΐδης υπέστη τράβηγμα στη χθεσινή προπόνηση και όπως είναι φυσικό δεν θα αγωνιστεί. Εκτός αποστολής επίσης έμεινε ο Αραμπατζής.

-Το τρίτο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Τσέστερ -και το πρώτο με σχετικά αδύναμο αντίπαλο- δίνει σήμερα η ΑΕΚ. Κι αυτό διότι μετά την Πρέστον (που θα αγωνίζεται στη League 1) και την Μπλάκμπερν (που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Premier League) η "Ένωση" θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που συμμετέχει στην Κόνφερανς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x