WRC

Με το καλημέρα, πρώτος

Μπορεί το ράλι της Φινλανδίας (2-4/ Αυγούστου) να μην είναι το για τον Σεμπαστιάν Λεμπ, ωστόσο ο Αλσατός οδηγός της Citroen δείχνει να μην κάνει διακρίσεις και να μην αφήνει το γκάζι όπου και αν βρίσκεται. Ο οχτώ φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής με το… καλημέρα βρέθηκε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του όγδοου γύρου της σεζόν.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μπορεί το ράλι της Φινλανδίας (2-4/ Αυγούστου) να μην είναι το αγαπημένο για τον Σεμπαστιάν Λεμπ, ωστόσο ο Αλσατός οδηγός της Citroen δείχνει να μην κάνει διακρίσεις και να μην αφήνει το γκάζι όπου και αν βρίσκεται.

Ο οχτώ φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής με το… καλημέρα βρέθηκε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του όγδοου γύρου της σεζόν.

Στη δεύτερη θέση… συγκατοικούν οι Γιάρι Λάτβαλα με Ford και ο έτερος οδηγός της Citroen, Μίκο Χιρβόνεν, απέχοντας 7.3 δεύτερα από την κορυφή.

Ο Λεμπ εκμεταλλεύτηκε τη θέση –δέκατη- από την οποία εκκινεί τις ειδικές της Φινλανδίας και κέρδισε τις δύο από τις τρεις διαδρομές της πρώτης ημέρας.

Ο Πίτερ Σόλμπεργκ με Ford ήταν ο άλλος οδηγός που έγραψε το όνομα του στη λίστα των νικητών, κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο στη super ειδική των δύο χιλιομέτρων.

Το αυριανό πρόγραμμα (Παρασκευή, 3/8) περιλαμβάνει εννιά ειδικές διαδρομές.

Αναλυτικά η γενική κατάταξη μετά την SS3:

1. Λεμπ, Citroen, 15:07.1
2. Λάτβαλα, Ford, +7.3
3. Χιρβόνεν, Citroen, +7.3
4. Όστμπεργκ, Adapta Ford, +7.5
5. Νόεβιλ, Citroen Junior, +9.0
6. Π. Σόλμπεργκ, Ford, +9.2
7. Άτκισον, Qatar Citroen, +15.6
8. Νόβικοφ, M-Sport Ford, +18.2
9. Τάνακ, M-Sport Ford, +21.1
10. Κετόμα, Autotek Ford, +33.1

Νικητές ειδικών:

SS1: Λεμπ
SS2: Π. Σόλμπεργκ
SS3: Λεμπ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x