Αγγλία

Η «μαύρη λίστα» του Βίλας-Μπόας

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Τότεναμ για την έναρξη της νέας σεζόν και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αρχίζει και αποκτά ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας. Μέσα στην εβδομάδα οι οριστικές του επιλογές για το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Τότεναμ για την έναρξη της νέας σεζόν και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αρχίζει και αποκτά ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας.

Μέσα στην εβδομάδα οι οριστικές του επιλογές για το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συναντηθεί με τη διοίκηση του συλλόγου μέσα στην εβδομάδα, ώστε να παραδώσει στον Ντάνιελ Λίβι τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει.

Η Τότεναμ θα προσπαθήσει να τους αποδεσμεύσει, είτε με παραχωρώντας τους με τη μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των βρετανικών εφημερίδων, ο Βίλας-Μπόας δεν υπολογίζει στους Ντέιβιντ Μπέντλεϊ, Ζερμέν Τζίνας και Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ενώ σίγουρος πρέπει να θεωρείται και ο παραγκωνισμός του Γουιλιάμ Γκαλάς. Σε όλους τους παραπάνω –και ενδεχομένως και στον Κάιλ Νότον- θα γίνει σαφές πως ο σύλλογος τους παραχωρεί, αρκεί να φτάσει σε αυτόν μία πρόταση. Οι απαιτήσεις της Τότεναμ δεν είναι υψηλές και αναμένεται η μετακίνηση των παικτών να γίνει με σχετικά λίγα χρήματα.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x