Ιταλία

Στηρίζει Κόντε η Γιουβέντους

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την πλήρη στήριξή της στον Αντόνιο Κόντε και τον βοηθό του εξέδωσε η διοίκηση της Γιουβέντους, ύστερα από την για δεκάμηνο αποκλεισμό του προπονητή των «μπιανκονέρι» από το χώρο του ποδοσφαίρου. «Στηρίζουμε τον Κόντε και τον Αλέσιο, ενώ περιμένουμε την απόφασή τους μετά την έφεση που θα καταθέσουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την πλήρη στήριξή της στον Αντόνιο Κόντε και τον βοηθό του εξέδωσε η διοίκηση της Γιουβέντους, ύστερα από την απόφαση για δεκάμηνο αποκλεισμό του προπονητή των «μπιανκονέρι» από το χώρο του ποδοσφαίρου. «Στηρίζουμε τον Κόντε και τον Αλέσιο, ενώ περιμένουμε την απόφασή τους μετά την έφεση που θα καταθέσουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση της Γιουβέντους, σχετικά με την απόφαση που εκδόθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, δέχεται με χαρά την αθώωση των Λεονάρντο Μπονούτσι και Σιμόνε Μπέλε και εκφράζει την πλήρη στήριξή της στον Αντόνιο Κόντε και τον Άντζελο Αλέσιο με την ελπίδα ότι μετά την έφεση θα φανεί η αθωότητα και εκείνων».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x