Ευρώπη

Σάτο: «Ήρθα χωρίς κανένα δισταγμό»

Εύκολη ήταν η απόφαση για τον Ρομέιν Σάτο να πει το «ναι» και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη. Την Τετάρτη (15/8) αναμένεται ο Μάικ Μπατίστ, ενώ μέχρι τέλος της εβδομάδας ο Μπο ΜακΚάλεμπ.

Εύκολη ήταν η απόφαση για τον Ρομέιν Σάτο να πει το «ναι» και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη.

Την Τετάρτη (15/8) αναμένεται ο Μάικ Μπατίστ, ενώ μέχρι τέλος της εβδομάδας ο Μπο ΜακΚάλεμπ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Ήρθα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο», ήταν η πρώτη κουβέντα του Ρομέιν Σάτο, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όπου στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Κάθε χρόνο συμμετέχει στην Ευρωλίγκα και γι’ αυτό ήρθα εδώ χωρίς κανένα δισταγμό», ενώ αναφορικά με το τουρκικό πρωτάθλημα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δήλωσε:

«Το πρωτάθλημα της Τουρκίας χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Πιστεύω πως στο μέλλον θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο».

Ο Σάτο αφίχθη την Τρίτη (14/8) στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, με τον Μάικ Μπατίστ να αναμένεται αύριο (15/8).

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας -18 ή 19/8- θα πατήσει το πόδι του στη γειτονική χώρα και Μπο ΜακΚάλεμπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x