Ελλάδα

Νορβηγία-Ελλάδα 2-3 (τελικό)

Η Εθνική ποδοσφαίρου πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στη Νορβηγία στο Όσλο, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε μετά το Euro και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014. Τοροσίδης(7'), Κ. Παπαδόπουλος (11') και Μήτρογλου (58') οι σκόρερ, ο Χάνγκελαντ (13') και ο Ρίισε (75') μείωσαν για τους Νορβηγούς.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι μετά τη συμμετοχή της στο Euro δίνει η Εθνική ποδοσφαίρου.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Νορβηγία στο Όσλο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά το Μουντιάλ στη Βραζιλία to 2014.

Μπροστά στο σκορ η Εθνική με 3-2, μετά τα γκολ των Τοροσίδη(7') και Κ. Παπαδόπουλου (11') και Μήτρογλου (58'). Ο Χάνγκελαντ (13') και ο Ρίισε (75') έχουν μειώσει.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση στο sport-fm.gr.

+

Νίκη για την Εθνική μας με 3-2, χάρη στα γκολ των Τοροσίδη, Παπαδόπουλου και Μήτρογλου

Τέλος του αγώνα

Τρία λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις

89' Ωραίο σουτ του Σόντερλουντ, μπλόκαρε ο Καρνέζης

87' Κίτρινη κάρτα στον Δημούτσο

81' Στη θέση του Σπυρόπουλου μπαίνει ο Σιόβας, ενώ σε αυτή του Τζιώλη ο Δημούτσος

78' Σουτ του Ρίισε, με τη μπάλα να κοντράρει στον Νίνη, ωστόσο ο Καρνέζης δείχνει καλά αντανακλαστικά και διώχνει δύσκολα.

75'ΓΚΟΛ για τη Νορβηγία. Ο Ρίισε μειώνει σε 2-1 για την εθνική του, καθώς βρέθηκε αφύλαχτος στο δεξί άκρο της ελληνικής άμυνας.

70' Στη θέση του Σαλπιγγίδη περνάει ο Χριστοδουλόπουλος

69' Ψηλά άουτ το σουτ του Κατσουράνη αρκετά μακριά από τη μεγάλη περιοχή.

67' Κίτρινη κάρτα στον Σόντερλουντ για σκληρό μαρκάρισμα στον Κατσουράνη

Οδηγίες του Σάντος να ανέβει πιο ψηλά η Εθνική και να πιέζει τους αντιπάλους.

60' Σουτ εκτός περιοχής από τον Νόρντβαϊτ, δεν ανησύχησε ο Καρνέζης.

Πρώτο γκολ με την Εθνική Ανδρών για τον Κώστα Μήτρογλου

Ο Σάντος έδωσε οδηγίες στους υπόλοιπους διεθνείς του πάγκου να σηκωθούν για ζέσταμα.

58' Παραλίγο να μειώσουν οι Νορβηγοί. Σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής από τον Αμπντελαουέ, έφυγε ψηλά άουτ.

Με την... τρίτη ο Μήτρογλου δεν αστόχησε. Ο Κατσουράνης έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Μήτρογλου έκανε εξαιρετικό στοπάρισμα, έπιασε το σουτ με τη μπάλα να... τρυπάει τα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

56' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.

55' Ακόμα μια χαμένη ευκαιρία για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Νίνης έβγαλε τη σέντρα, ο φορ του Ολυμπιακού έπιασε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε λίγο άουτ.

53' Σπουδαία χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Κατσουράνης έκανε την κάθετη πάσα στον Μήτρογλου, σπάζοντας το τεχνικό οφ σάιντ των Νορβηγών, με τον τελευταίο να βγαίνει τετ-α-τετ, όμως το σουτ που έκανε ήταν κακό και έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-1.

46' Αλλαγές για την Εθνική. Στη θέση των Μανιάτη, Σαμαρά μπαίνουν οι Νίνης, Μήτρογλου. Αντί του Τοροσίδη, εισέρχεται στον αγώνα ο Βύντρα.

45' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Πολύ καλό πρώτο μισό ημίχρονο για την Εθνική, έπεσε ο ρυθμός της στα τελευταία 20λεπτά.

45' Ημίχρονο στην αναμέτρηση. Προηγείται η Ελλάδα με σκορ 2-1.

41' Κίτρινη κάρτα στον Τζιώλη.

38' Δεύτερη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Νορβηγία. Ο Χούσεκλεπ από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε τη κεφαλιά, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Καρνέζη.

38' Δοκάρι για τη Νορβηγία με τον Αμπντουλάουε.

37' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Εθνική. Ο Τοροσίδης έκανε τη σέντρα, ο Φορτούνης βρέθηκε μόνος μπροστά στον Νορβηγό γκολκίπερ, ωστόσο αιφνιδιάστηκε και έχασε τη φάση.

27' Τελευταία στιγμή ο Παπασταθόπουλος, κόβει την πάσα των Νορβηγών, καθώς ο Χούσελκεπ έβγαινε μόνος απέναντι στον Καρνέζη

23' Μακρινό σουτ του Κατσουράνη μετά από ώρα, καταλήγει άουτ.

Έχουν κλείσει τους διαδρόμους πλέον οι Νορβηγοί, όντας πιο προσεκτικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα, την ώρα που πιέζουν τους Έλληνες διεθνείς.

Με την... τρίτη η Νορβηγία μείωσε άμεσα σε 2-1. Ο Χάνγκελαντ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μανιάτη, άλλαξε πορεία, με τον Καρνέζη να μην μπορεί να αντιδράσει.

13' ΓΚΟΛ για την Νορβηγία

Εκτέλεση φάουλ για την Ελλάδα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των Νορβηγών και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Εθνική!

11' ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Τοροσίδης απέφυγε εξαιρετικά τον Ρίισε και με μια σέντρα-σουτ, ο Νορβηγός γκολκίπερ αιφνιδιάστηκε, με την μπάλα να καταλήγει στα... δίχτυα σε ένα τέρμα που φέρει ευθύνη!

7' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

4' Πρώτη καλή ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Τοροσίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σαμαράς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

3' Κόρνερ για την Εθνική, το κέρδισε ο Σαμαράς

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Αυτή τη στιγμή ακούγονται οι Εθνικοί ύμνοι των δύο ομάδων

Στον πάγκο της Εθνικής είναι οι: : Βελλίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Βύντρα, Μαυρίας, Δημούτσος, Νίνης, Σιόβας

Για την Νορβηγία στον πάγκο είναι οι: Πέτερσεν, Ρόγκνε, Ρουντ, Άικρεμ, Γκρίντχαϊμ, Γιένσεν, Σέντερλουντ, Μπράατεν

Το σύστημα μένει να φανεί και στην... πράξη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στη διάρκεια του αγώνα και το 4-4-2.

Με 4-4-3 παρατάσσει την ενδεκάδα του ο Φερνάντο Σάντος. Κάτω από την εστία ο Καρνέζης, με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Κ. Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τοροσίδης, ενώ αριστερά βρίσκεται ο Σπυρόπουλος, στην επανεμφάνισή του με το εθνόσημο. Η τριάδα στο κέντρο θα είναι οι Κατσουράνης, Τζιώλης και Μανιάτης. Ενώ η επιθετική τριάδα αποτελείται από τους Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Φορτούνη.





Νορβηγία (Όλσεν): Γιάρστεν, Χέγκλι, Ντεμίντοφ, Ελιονούσι, Χένρικσεν, Πέντερσεν, Χούσελκεπ, Μόα, Νόρντβαϊτ, Ρίισε, Χάνγκελαντ

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Μανιάτης, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζιώλης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x