Ευρώπη

«Πάτησε» Τουρκία ο Μπατίστ

Στο νέο του «σπίτι», την Κωνσταντινούπολη, έφτασε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ μετά από εννέα χρόνια στον Παναθηναϊκό μετακόμισε στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα», δήλωσε ο 34χρονος άσος κατά την άφιξή του

Στο νέο του «σπίτι», την Κωνσταντινούπολη, έφτασε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ μετά από εννέα χρόνια στον Παναθηναϊκό μετακόμισε στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα», δήλωσε ο 34χρονος άσος κατά την άφιξή του. «Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι μία ομάδα που έχει δείξει τη δυναμική της στην Ευρώπη και κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη».

Όσο για την αλλαγή περιβάλλοντος, είπε: «Θα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα. Πρέπει πρώτα να μάθει ο ένας τον άλλο και μετά πιστεύω πως θα έχουμε επιτυχίες. Χρειάζεται μία περίοδος προσαρμογής, μετά θα τα πάμε καλά», ενώ για το τουρκικό μπάσκετ τόνισε: «Έχω παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη του τουρκικού μπάσκετ και κάθε χρόνο οι ομάδες έχουν αξιόλογη πορεία στην Ευρωλίγκα. Η χώρα βγάζει καλούς παίκτες, που τους βλέπουμε τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ΝΒΑ. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, ήρθα σε μία ανταγωνιστική λίγκα».

Η «Φενέρ» θα αρχίσει την προετοιμασία της στις 20 Αυγούστου, χωρίς όμως το νέο της προπονητή, Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ιταλίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2013.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x