Τένις

«Αγρίεψε» ο Φέντερερ

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει… Ο Ρότζερ Φέντερερ επέστρεψε με άγριες διαθέσεις μετά την ήττα του στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και κατέκτησε το τουρνουά του Σινσινάτι νικώντας με 2-0 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Ελβετός τενίστας, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε 6-0 στο πρώτο σετ (πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στις αναμετρήσεις των δύο τενιστών), ενώ πήρε το δεύτερο με 7-6

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει… Ο Ρότζερ Φέντερερ επέστρεψε με άγριες διαθέσεις μετά την ήττα του στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και κατέκτησε το τουρνουά του Σινσινάτι νικώντας με 2-0 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Ελβετός τενίστας, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε 6-0 στο πρώτο σετ (πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στις αναμετρήσεις των δύο τενιστών), ενώ πήρε το δεύτερο με 7-6 φτάνοντας για πέμπτη φορά στον τίτλο του τουρνουά του Οχάιο.

Ο 31χρονος νικητής έφτασε τους 21 τίτλους σε τουρνουά Masters ισοφαρίζοντας τον Ράφα Ναδάλ, που απουσίαζε από τους αγώνες λόγω τραυματισμού στο γόνατο (για τον ίδιο λόγο θα χάσει το US Open). Όσο για τον «Νόλε», παραμένει στη δεύτερη θέση του κόσμου και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο στο Σινσινάτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x