Stoiximan Super League

Θέλει δουλειά ακόμα…

Τρία γκολ δεν είναι λίγα, αλλά καλύτερα που χτύπησε τώρα το «καμπανάκι»… Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η απώλεια του Μιραλάς και λίγο η κακή αμυντική λειτουργία έφεραν το βαρύ 3-0 από τη Νάπολι και έδειξαν πως ο Ολυμπιακός θέλει δουλειά ακόμα. Το μόνο που κρατούν οι πρωταθλητές από το «Σαν Πάολο» είναι τα θετικά μηνύματα που έστειλαν οι Μασάδο και Γκρέκο στην πρώτη τους εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα» και οι ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου.

Τρία γκολ δεν είναι λίγα, αλλά καλύτερα που χτύπησε τώρα το «καμπανάκι»…

Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η απώλεια του Μιραλάς και λίγο η κακή αμυντική λειτουργία έφεραν το βαρύ 3-0 από τη Νάπολι και έδειξαν πως ο Ολυμπιακός θέλει δουλειά ακόμα.

Το μόνο που κρατούν οι πρωταθλητές από το «Σαν Πάολο» είναι τα θετικά μηνύματα που έστειλαν οι Μασάδο και Γκρέκο στην πρώτη τους εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα» και οι ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου.



Αρκετή ώρα πήρε στον Ολυμπιακό για να «πατήσει» στον –κακό- αγωνιστικό χώρο του «Σαν Πάολο», με τη Νάπολι να ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» τα πήγαιναν καλά στον ανασταλτικό τομέα, αφού ο Κάρολ δεν απειλούνταν ιδιαίτερα, ωστόσο –όπως και κόντρα στην Σπόρτινγκ- υστερούσαν στην κυκλοφορία της μπάλας. Τοροσίδης και Χολέμπας δεν ανέβαιναν αρκετά, ενώ ελάχιστες προσπάθειες πήραν οι Αμπντούν και Λυκογιάννης.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μασάδο ήταν ιδιαίτερα κινητικός και με όρεξη, με τον Τζεμπούρ να ήταν μεν μόνος του στην επίθεση, αλλά όποτε του δινόταν η ευκαιρία απειλούσε. Ωστόσο, μία στημένη φάση ήταν αυτή που έμελλε να καθορίσει τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, με τους Ιταλούς να παίρνουν το προβάδισμα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζεμαΐλι στο 24ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος στο τελευταίο 15λεπτο, καθώς είχε την κυκλοφορία της μπάλας, αναγκάζοντας τη Νάπολι να οπισθοχωρήσει. Όμως, δεν κατάφερε να σκοράρει, πηγαίνοντας πίσω στο σκορ στα αποδυτήρια.

Ο Ζαρντίμ έκανε τέσσερις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, περνώντας μέσα τους Μήτρογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα και Κοντρέρας. Χωρίς καλά καλά να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος, η «αδράνεια» στην άμυνα των Πειραιωτών έδωσε την ευκαιρία στη Νάπολι να κάνει δύο τα τέρματά της. Η μόνη διαφορά με το πρώτο ημίχρονο ήταν η βελτίωση του Ολυμπιακού στην κυκλοφορία της μπάλας, καθώς αυτό τον έκανε πιο απειλητικό. Όμως στη συνέχεια, σε άλλη μία κακή αντίδραση της αμυντικής λειτουργίας των Πειραιωτών, ύστερα από κόρνερ, οι Ναπολιτάνοι έκαναν το 3-0.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «ερυθρόλευκοι» αν και… αργά πήραν τα ηνία του ματς, δημιουργώντας τέσσερις με πέντε πολύ καλές ευκαιρίες. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα να φύγουν από το «Σαν Πάολο» με το βαρύ 3-0. Θετικός και ορεξάτος ο Γκρέκο, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία, με τον Κοντρέρας να τα πηγαίνει καλά στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά να θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να «δέσει» με τους συμπαίκτες του.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Νάπολι (Ματσάρι): Ροζάτι, Μπρίτος, Αρόνικα, Βάργκας, Μάτζιο, Χάμσικ, Τζεμαΐλι, Ινσίνιε, Καναβάρο, Καμπερίνι, Ινλέρ.

Ολυμπιακός (Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης (74’ Φουστέρ), Χολέμπας, Παπάζογλου (46’ Κοντρέρας), Σιόβας, Φέισα (46’ Ιμπαγάσα), Μανιάτης, Μασάδο (74’ Μοδέστο), Αμπντούν (46’ Γκρέκο), Λυκογιάννης (46’ Μήτρογλου), Τζεμπούρ (84’ Βλαχοδήμος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x