Ιταλία

Θέλει Γιουβέντους ο Γιορέντε

Η Γιουβέντους είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Φερνάντο Γιορέντε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «AS» αναφέρει ότι ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε από τον πρόεδρο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χόσου Ουρούτια, να αποδεχθεί την πρόταση των 21 εκατ. ευρώ της ιταλικής ομάδας ή να ρισκάρει να τον αφήσει ελεύθερο.

Η Γιουβέντους είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Φερνάντο Γιορέντε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «AS» αναφέρει ότι ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε από τον πρόεδρο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χόσου Ουρούτια, να αποδεχθεί την πρόταση των 21 εκατ. ευρώ της ιταλικής ομάδας ή να ρισκάρει να τον αφήσει ελεύθερο.

Το συμβόλαιο του διεθνούς φορ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο βασκικός σύλλογος δεν θα βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του. Στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Γιορέντε είπε στον Ουρούτια ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τους «μπιανκονέρι» και η απόφασή του να αποχωρήσει από το «Σαν Μαμές» είναι ειλημμένη.

Αυτή την εβδομάδα η Γιουβέντους αύξησε την πρότασή της για τον 27χρονο παίκτη στα 21 εκατ. ευρώ, αφού δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Από την πλευρά της, η Μπιλμπάο επιμένει να ζητάει 36 εκατ. ευρώ (τόσα προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του Ισπανού) για την παραχώρησή του.

Την ίδια ώρα, η «Corriere dello Sport» γράφει ότι η Γιουβέντους θα μπορούσε να αποκτήσει με 20 εκατ. ευρώ τον Εντίν Τζέκο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, πρόβλημα για την αγγλική ομάδα αποτελεί ο τραυματισμός του Σέρχιο Αγουέρο στο γόνατο την προηγούμενη εβδομάδα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x