Γενικά

Τι να σου κάνουν τα λεφτά μπροστά στην εμπειρία

Όσοι πίστεψαν ότι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά άφησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, για τα… μάτια στης Σανγκάη Σενουά για τα λεφτά, όχι μόνο κάνει λάθος αλλά είναι και εκτός πραγματικότητας. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ίδιος ο Ιβοριανός επιθετικός, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο λόγος που μετακόμισε στην Κίνα είναι η συλλογή εμπειριών.

Όσοι πίστεψαν ότι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά άφησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, για τα… μάτια στης Σανγκάη Σενουά για τα λεφτά, όχι μόνο κάνει λάθος αλλά είναι και εκτός πραγματικότητας.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ίδιος ο Ιβοριανός επιθετικός, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο λόγος που μετακόμισε στην Κίνα είναι η συλλογή εμπειριών.

«Είναι μία επιλογή σταδιοδρομίας. Ξέρω πως μπορώ να προσφέρω στην ομάδα μου και αυτό θα κάνω. Δεν ήρθα στην Κίνα για να πάρω σύνταξη. Είμαι εδώ για να ζήσω μία νέα εμπειρία και να προσφέρω ό,τι μπορώ», ήταν τα λόγια του Ντρογκμπά.

Συλλέκτης εμπειριών λοιπόν ο Ιβοριανός σταρ και όποιος πιστεύει το αντίθετο καλά θα κάνει να ζητήσει συγγνώμη. Άλλωστε τι να σου κάνουν τα λεφτά αν δεν κάνεις και μια αλλαγή στη ζωή σου…

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x