Stoiximan Super League

Δώνης: «Η ομάδα θα τα καταφέρει στο τέλος»

Τη βεβαιότητα πως ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την Ευρώπη και θα βρει το δρόμο του εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στη Nova εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πάντως παραδέχτηκε πως η ομάδα του ακόμη είναι απογοητευμένοι από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα ματς με τη Ραπίντ Βιέννης.

Τη βεβαιότητα πως ο ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την Ευρώπη και θα βρει το δρόμο του εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στη Nova εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πάντως παραδέχτηκε πως η ομάδα του ακόμη είναι απογοητευμένοι από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα ματς με τη Ραπίντ Βιέννης.

«Ψύχραιμος θεωρώ πως ήμουν κι όταν τελείωσε το παιχνίδι γιατί θεωρώ πως είμαστε μια ομάδα πολύ καινούρια όπου όλοι αυτοί τη στιγμή την αξιολογούμε. Σίγουρα όταν υπάρχει ένας σοβαρός στόχος, ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη πίεση εκεί βγάζεις και χρήσιμα συμπεράσματα. Από την άλλη παρότι έχουν περάσει πολλές ώρες μπορώ να πω ότι διατηρείται η ίδια στεναχώρια, ότι σίγουρα έχουμε επηρεαστεί ψυχολογικά επειδή χάσαμε κάτι το οποίο το θέλαμε αλλά πιστεύω ότι σ' αυτή τη διαδρομή τη μεγάλη την οποία έχουμε να διανύσουμε θα βρεθούν - δυστυχώς - και δύσκολες στιγμές μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε», τόνισε.

Όσο για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί ο αποκλεισμός, απάντησε: «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ θετικό τ' ότι το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ γρήγορα. Πάντα όταν υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα όσο 'βαριά' κι αν είναι κι όσο μεγάλο αντίκτυπο κι αν έχουν πάντα θέλεις το επόμενο παιχνίδι να είναι πολύ κοντά, ώστε να μπορέσεις να το διεκδικήσεις, να παίξεις καλά και να καταφέρεις να το κερδίσεις. Αρα λοιπόν όσο κι αν έχουμε επηρεαστεί εγώ είμαι σίγουρος ότι από αυτή τη διαδικασία θα βγούμε δυνατοί. Θα κοιτάξουμε να εμφανιστούμε - παρά τα προβλήματα τα οποία έχουμε - δυνατοί σ' ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα, να το διεκδικήσουμε αλλά όποια κι αν είναι τα στραβά που θα βρούμε μπροστά μας και τα δύσκολα εγώ είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα τα καταφέρει στο τέλος».

Ο αγώνας της Δευτέρας είναι ιδιαίτερος για τον Γιώργο Δώνη, καθώς αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα. «Για τους περισσότερους προπονητές είναι κάτι συνηθισμένο επειδή έχουν αλλάξει πολλές ομάδες. Εγώ δεν έχω αλλάξει πολλές ομάδες αλλά υπάρχει μια ιδιαιτερότητα, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που πέρασα τρία πολύ καλά χρόνια, μου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις κι υπάρχει πάντα η ιδιαιτερότητα όταν βρίσκεσαι αντίπαλος. Δυστυχώς στο επάγγελμα που κάνουμε θα βρεθούμε αντίπαλοι ενενήντα λεπτά, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα 'μαστε φίλοι. Ο καθένας κοιτάει το καλό της ομάδας του, έτσι κι εγώ αυτό που κοιτάω είναι το καλό της ομάδας μου. Αντίπαλοι θα είναι ο ΠΑΟΚ κι ο Ατρόμητος, όχι ο Δώνης κι ο Ατρόμητος».

Ερωτηθείς αν η καλή του γνώση για το ρόστερ του Ατρομήτου βοηθά στην αντιμετώπισή του, απάντησε: «Η κάθε ομάδα έχει αβαντάζ για τον δικό της τρόπο παιχνιδιού και για τη δικιά της τακτική και για τη δικιά της συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος, ούτως ή άλλως, σε σχέση με την περυσινή σεζόν έχει διαφοροποιήσεις αρκετές και σε πρόσωπα, έχουν φύγει σημαντικοί ποδοσφαιριστές, έχουν έρθει κι άλλοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι επειδή και οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές να γίνει ένα καλό παιχνίδι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί και να κερδίσουμε το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x