Τένις

Αντίο με δάκρυα ο Ρόντικ (video)

Το τελευταίο αντίο στα κορτ είπε ο Άντι Ρόντικ. Ο Αμερικανός τενίστας, νούμερο 22 στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε για τη φάση των «16» από τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο (Αργεντινή, Νο 8) με 3-1 σετ, 6-7, 7-6, 6-2 και 6-4 σε 3 ώρες και 15 λεπτά, με το νικητή να αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 30χρονος μεγάλος χαμένος του αγώνα είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του με την ολοκλήρωση του US Open. Με τη λήξη του αγώνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του,

Το τελευταίο αντίο στα κορτ είπε ο Άντι Ρόντικ. Ο Αμερικανός τενίστας, νούμερο 22 στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε για τη φάση των «16» από τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο (Αργεντινή, Νο 8) με 3-1 σετ, 6-7, 7-6, 6-2 και 6-4 σε 3 ώρες και 15 λεπτά, με το νικητή να αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 30χρονος μεγάλος χαμένος του αγώνα είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του με την ολοκλήρωση του US Open. Με τη λήξη του αγώνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όπως και η σύζυγός του, ηθοποιός και μοντέλο Μπρούκλιν Ντέκερ στις κερκίδες, ενώ ο Ντελ Πότρο χειροκροτούσε όρθιος.

«Για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν ξέρω τι να πω. Από τότε που ήμουν παιδί έβλεπα τους μεγάλους πρωταθλητές και αγάπησα κάθε στιγμή και κάθε λεπτό στο τένις. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας», δήλωσε με σπασμένη φωνή ο Ρόντικ.

Ο Τεξανός τενίστας, που είχε βρεθεί ακόμη και στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης το 2003, μετρά 612 νίκες και 213 ήττες στην καριέρα του, έχοντας κερδίσει από το τένις περίπου 20,5 εκατ. δολάρια. Στο US Open κατέκτησε το 2003 το μοναδικό Grand Slam της καριέρας του. Ο Ρόντικ έφτασε επίσης τρεις φορές στον τελικό του Γουίμπλεντον γνωρίζοντας ισάριθμες φορές την ήττα από τον Ρότζερ Φέντερερ, ενώ από τον Ελβετό έχασε και το 2006 στον τελικό του US Open.


Andy Roddick y Del Potro post partido από rrmisas

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x