Τένις

Νοκ άουτ ο Φέντερερ!

Μεγάλη έκπληξη στο US Open. Ο Ρότζερ Φέντερερ, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, αποκλείστηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης από τον Τόμας Μπέρντιχ. Ο 31χρονος Ελβετός τενίστας, που διεκδικούσε τον 18ο τίτλο του σε Grand Slam και πέμπτο του σε αυτό των ΗΠΑ, έχασε με 3-1 σετ από τον Τσέχο που είναι έβδομος στον κόσμο. .

Μεγάλη έκπληξη στο US Open. Ο Ρότζερ Φέντερερ, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, αποκλείστηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης από τον Τόμας Μπέρντιχ. Ο 31χρονος Ελβετός τενίστας, που διεκδικούσε τον 18ο τίτλο του σε Grand Slam και πέμπτο του σε αυτό των ΗΠΑ, έχασε με 3-1 σετ από τον Τσέχο που είναι έβδομος στον κόσμο.

Ο Μπέρντιχ πήρε τα πρώτα δύο σετ με 7-6 και 6-4, ο Φέντερερ απάντησε στο τρίτο με 6-3, αλλά υπέκυψε στο τέταρτο με 6-3. Ο νικητής στον ημιτελικό θα αναμετρηθεί το Σάββατο με τον Άντι Μάρεϊ (Μ. Βρετανία, Νο 4), ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ και 5-1 γκέιμ στο δεύτερο κατάφερε να επικρατήσει του Μαρίν Τσίλιτς (Κροατία, Νο 13) με 3-1 σετ, 3-6, 7-6, 6-2 και 6-0.

Ο άλλος ημιτελικός θα προκύψει από τα ζευγάρια Γιάνκο Τιπσάρεβιτς (Σερβία, Νο 9)-Νταβίντ Φερέρ (Ισπανία, Νο 5) και Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία, Νο 2)-Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο (Αργεντινή, Νο 8).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x