Stoiximan Super League

Ήρθε ο Βιντιάδης, το Σάββατο ο Χάρις

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη από την Τετάρτη ο Δημήτρης Βιντιάδης που έχει ήδη ενημερώσει τον Ανδρέα Δημητρέλο ότι την Κυριακή στα και στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, θα δώσει το «παρών» ο ίδιος αλλά και ο Κιθ Χάρις. Μάλιστα, ο Άγγλος επιχειρηματίας αναμένεται στην χώρα μας πιθανότατα το Σάββατο.

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη από την Τετάρτη ο Δημήτρης Βιντιάδης που έχει ήδη ενημερώσει τον Ανδρέα Δημητρέλο ότι την Κυριακή στα επίσημα του ΟΑΚΑ και στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, θα δώσει το «παρών» ο ίδιος αλλά και ο Κιθ Χάρις. Μάλιστα, ο Άγγλος επιχειρηματίας αναμένεται στην χώρα μας πιθανότατα το Σάββατο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βιντιάδης έχει ήδη φτάσει στην Ελλάδα και περιμένει τον Χάρις ο οποίος μόλις αφιχθεί, πιθανότατα Σάββατο ή το αργότερο Κυριακή μεσημέρι, θα υπάρξει μία μεταξύ τους συνάντηση.

Όπως και να έχει, ο Κιθ Χάρις, δύσκολα θα μείνει στην χώρας μας πάνω από μία-δύο μέρες οπότε όπως είναι λογικό μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να δρομολογηθούν και οι όποιες εξελίξεις για το θέμα του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ένωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x