Stoiximan Super League

Κι επίσημα τα ηνία στον Αλαφούζο!

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες! Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εκλέχθηκε από τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ, με αντιπροέδρους τους: Παναγόπουλο, Πολέμη, Κωνσταντίνου. Ειδικός σύμβουλος ο Γόντικας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της εταιρείας. Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πήρε το χρίσμα από τα υπόλοιπα μέλη μετά από τη σχετική ψηφοφορία που έγινε.

Στο νέο διοικητικό σχήμα θέση αντιπροέδρου θα έχει ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Στράτο Σωπήλη. Στη θέση τους παρέμειναν οι Λεωνίδας Πολέμης και Βασίλης Κωνσταντίνου που είχαν και στο προηγούμενο σχήμα το ρόλο των αντιπροέδρων.

Ο Κώστας Ελευθεράκης θα συνεχίσει να εκτελεί χρέη τεχνικού συμβούλου της ομάδας.

Η έκπληξη πάντως ήρθε από το πρόσωπο του Δημήτρη Γόντικα. Παρά τις πληροφορίες, ότι ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΠΑΕ θα αποχωρούσε από την ομάδα χωρίς να επωμίζεται καμία ευθύνη, τελικά, θα παραμείνει κοντά στην ομάδα εκτελώντας χρέη συμβούλου του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, γιος του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα θα είναι το 20ο μέλος του νέου σχήματος.

Τέλος, προστέθηκαν οι Ηρειώτης, Σωπήλης, Γεωργίου και Μπούτσικας στο ΔΣ της ΓΗΠΕΛ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που προηγήθηκε λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

• Τη θέση του Προέδρου ανέλαβε ο κ. Ι. Αλαφούζος μέχρι τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2012». Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα τον απερχόμενο Πρόεδρο, κ. Γόντικα, ο οποίος παραμένει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικούσας Επιτροπής.

• Στις θέσεις των αντιπροέδρων επανεξελέγησαν οι κκ. Πολέμης Λ. και Κωνσταντίνου Β., ενώ εξελέγη επίσης ο κ. Παναγόπουλος Χρ.

• Ο κ. Νίκος Μακρόπουλος εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του κ. Α. Καμάρα.
Όλες οι παραπάνω αποφάσεις υπήρξαν ομόφωνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x