Προβληματισμένος από την αγωνιστική εικόνα και τη βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΚ είναι ο Θωμάς Μαύρος.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» ξεκαθαρίζει πως η κατάσταση απαιτεί να αλλάξουν πολλά προκειμένου να μην ξεφύγει και με δηλώσεις του τόνισε πως στην ομάδα θα παραμείνουν και θα αγωνίζονται μόνο εκείνοι που θα αποδείξουν πως είναι σε θέση να αντέξουν τη φανέλα με το «Δικέφαλο».

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Goal»:


«Με αυτήν την εικόνα δεν μπορούμε να μένουμε αδρανείς. Τα πράγματα εκτρέπονται επικίνδυνα και χρειάζεται επέμβαση. Έχουν υπάρξει αρκετά λάθη στο σχεδιασμό της ομάδας, αλλά δεν είναι ώρα να αναμοχλεύουμε καταστάσεις. Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Πανιώνιο, που δεν μπορώ να σκέφτομαι καν κάτι λιγότερο από τη νίκη. Το μόνο μας μέλημα είναι οι τρεις βαθμοί που χρειαζόμαστε. Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και χρειαζόμαστε νίκες. Να ξέρουν όλοι πως σύντομα η ΑΕΚ όπως τη θέλουμε.

Με προβληματίζει βέβαια η εικόνα στο ματς με τον ΟΦΗ. Στα προηγούμενα ματς ήμασταν καλύτεροι. Στην Κρήτη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήθελα να μπω στο γήπεδο με αυτά που έβλεπα. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, που η ομάδα βελτιώθηκε, είχε ανούσια κατοχή της μπάλας και δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Τα παιδιά είναι διαφορετικής γενιάς, με άλλες παραστάσεις και νοοτροπία. Γι’ αυτόν το λόγο θα γίνει συζήτηση μαζί τους για να ανοίξουν την ψυχή τους και να πουν όσα νιώθουν.

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως όποιος δεν μπορεί, όποιος βλέπει… δράκουλες να πάει σπίτι του. Στην ΑΕΚ θα μείνουν και θα παίζουν μόνο όσοι μπορούν. Αν ο γιατρός δεν ποιο είναι το πρόβλημα δεν μπορεί να δώσει το φάρμακο. Θα πρέπει να τεθούν όροι τους οποίους ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να τους φέρει σε πέρας. Η κατανόηση υπάρχει μέχρι ενός σημείου. Πρέπει να δίνουν το 200% σε κάθε παιχνίδι
».

TAGS: A.E.K.