Stoiximan Super League

«Εμείς σας πιστεύουμε»

Την επίσκεψη από εκπροσώπους της Θύρας 13 δέχθηκαν σήμερα στην Παιανία οι παίκτες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού. «Σας πιστεύουμε. Σας στηρίζουμε. Να τα δίνετε όλα για την ομάδα» , το μήνυμα των οπαδών, στην προπόνηση του τριφυλλιού με ξεκάθαρη πρόθεση να αλλάξει το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την επίσκεψη από εκπροσώπους της Θύρας 13 δέχθηκαν σήμερα στην Παιανία οι παίκτες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας επέτρεψαν την είσοδο στους οπαδούς οι οποίοι συνομίλησαν με τους παίκτες και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μεταφέροντάς τους την πρόθεση να είναι δίπλα τους για το καλό της ομάδας αρκεί εκείνοι στον αγωνιστικό χώρο να προσπαθούν για το καλύτερο.

«Σε στηρίζουμε και πιστεύουμε ότι μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση. Μην ακούς κανέναν και μην ασχολείσαι καθόλου με τι γράφουν και τι λένε οι δημοσιογράφοι. Κάνει ό,τι νομίζεις ότι χρειάζεται και εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου», ήταν κάποια από τα λόγια των οπαδών στον Φερέιρα σε μια προσπάθεια με ξεκάθαρο σκοπό να αλλάξουν το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Πρέπει να καταλάβετε γιατί δείχνετε ότι δεν το καταλαβαίνετε, ότι φοράτε τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Ματώστε τη και δώστε τα όλα στο γήπεδο. Αυτό ήρθαμε να σας πούμε. Δεν ήρθαμε να σας απειλήσουμε. Είμαστε σίγουροι ότι εάν παίξετε για τη φανέλα, θα επιστρέψει η ομάδα στις νίκες. Η ομάδα έχει προβλήματα και κινδύνεψε να φτάσει μέχρι το Πρωτοδικείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς δεν πρέπει να είσαστε σωστοί στις υποχρεώσεις σας», ανέφεραν απευθυνόμενοι στους παίκτες οι οπαδοί.

«Ξέρουμε ότι σας έχουμε στεναχωρήσει και να ξέρετε ότι όλοι εδώ προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Θα κάνουμε το παν για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες. Χρειάζεται να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Θέλουμε και τη δική σας βοήθεια, να μας στηρίξετε όσο μπορείτε», ήταν τα λόγια των αρχηγών.

Ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος ήταν και οι δηλώσεις του Ζέκα μετά από τον αγώνα με τον Ατρόμητο.


Ο Πορτογάλος μιλώντας στους οπαδούς ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν δήλωσε πως κόντρα στους Περιστεριώτες έδωσαν απαντήσεις αυτός και οι συμπαίκτες του. Όπως επεσήμανε ο Ζέκα οι δηλώσεις του μεταφέρθηκαν λανθασμένα με αποτέλεσμα να δημιουργείται το αρνητικό κλίμα μαζί του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x