Γερμανία

«Φέτος είναι η χρονιά της Μπάγερν»

Σίγουρος πως η Μπάγερν Μονάχου τη φετινή χρονιά θα πρωταγωνιστήσει τόσο στο γερμανικό πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ότμαρ Χίτσφελντ. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην ποιότητα του ρόστερ που διαθέτουν οι Βαυαροί, ενώ μίλησε και για το εκπληκτικό ξεκίνημα που έχουν κάνει στην Bundesliga.

Σίγουρος πως η Μπάγερν Μονάχου τη φετινή χρονιά θα πρωταγωνιστήσει τόσο στο γερμανικό πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ότμαρ Χίτσφελντ.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην ποιότητα του ρόστερ που διαθέτουν οι Βαυαροί, ενώ μίλησε και για το εκπληκτικό ξεκίνημα που έχουν κάνει στην Bundesliga.

«Νομίζω ότι η Μπάγερν είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς φέτος έχει πολύ πιο δυνατό ρόστερ από πέρσι. Είναι μεγάλο και μπορεί ο σύλλογος να κερδίσει πολλά περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με την περσινή σεζόν», τόνισε αρχικά ο Χίτσφελντ.

Μάλιστα, στη συνέχεια των δηλώσεών του ο 63χρονος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο τόσο του αρχηγού της Μπάγερν Μονάχου, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ όσο και του προπονητή των Βαυαρών, Γιούπ Χάινκες: «Ο Σβαϊνστάιγκερ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και έχει ποιότητα στο παιχνίδι του. Είναι η ψυχή της ομάδας και ένας από του καλύτερους στον κόσμο», ενώ για τον Χάινκες ανέφερε πως: «Κανείς δε θα μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα από εκείνον. Θα συνεχίσει να προπονεί την ομάδα και του χρόνου, είμαι σίγουρος για αυτό».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x