Stoiximan Super League

«Δεν έχει υπάρξει επαφή με ΑΕΚ»

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την ΑΕΚ μίλησε -μεταξύ άλλων- στον NovaΣΠΟΡ FM ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με την «Ένωση», έδειξε όμως συνειδητοποιημένος σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί. Διαβάστε ακόμη τι είπε για το ρόστερ του «δικεφάλου», το ρίσκο του να καθίσει στον πάγκο της ομάδας αλλά και τις υπόλοιπες προτάσεις του.

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την ΑΕΚ μίλησε -μεταξύ άλλων- στον NovaΣΠΟΡ FM ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με την «Ένωση», έδειξε όμως συνειδητοποιημένος σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί.

Διαβάστε ακόμη τι είπε για το ρόστερ του «δικεφάλου», το ρίσκο του να καθίσει στον πάγκο της ομάδας αλλά και τις υπόλοιπες προτάσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την αποχώρησή του από την Ξάνθη:
«Η επόμενη ημέρα είναι η σημαντική και για μένα και για την Ξάνθη. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Τώρα και οι δύο πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον μας. Σέβομαι την Ξάνθη και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να εξηγήσω περισσότερα. Έχει δυνατότητες κι ελπίζω πως με τον νέο προπονητή θα βρει το δρόμο της και θα φτάσει εκεί που πίστευα και εγώ πως μπορεί να φτάσει. Έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Άλλαξε στυλ και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θεώρησα πως το καλύτερο για όλους ήταν να σταματήσει η συνεργασία μας».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ΑΕΚ:
«Δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με την ΑΕΚ. Κι εγώ διαβάζω διάφορα, αλλά δεν υπάρχει κάτι. Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες, μόνο με την Ομόνοια είχαμε μιλήσει. Δεν ξέρω γιατί δεν ήθελαν Δέλλας και Αναστασιάδης να συνεργαστούν με την ΑΕΚ. Σίγουρα έχει αρκετά προβλήματα αλλά δεν παύει να είναι ένα μεγάλο μέγεθος. Αν δεν υπάρξει επαφή δεν μπορώ να μιλάω για ενδεχόμενο συνεργασίας. Όμως η ΑΕΚ, όπως ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός είναι τεράστια μεγέθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την κατάσταση που υπάρχει γενικότερα δεν θεωρώ πως υπολείπεται κατά πολύ άλλων ομάδων. Όμως δεν μπορείς να ζεις με όνειρα. Ίσως κάποιοι φόρτωσαν με περισσότερες ευθύνες κι απαιτήσεις παιδιά που δεν μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος. Ρίσκο είναι οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου. Ο επαγγελματίας προπονητής προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν το αν θα είσαι επιτυχημένος ή όχι».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον νεαρό παίκτη τη φετινή σεζόν:
«Όχι δεν έχει εμφανιστεί κάποιος τέτοια εικόνα που να λες πώς είναι το μεγάλο ταλέντο. Κάποια παιδιά έχουν ξεχωρίσει από πέρυσι όπως ο Κολοβός. Κάποια άλλα έχουν μπει στα βαθιά και δεν ξέρω αν είναι έτοιμα να αντεπεξέλθουν. Ίσως τους κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό. Ταλαντούχα παιδιά υπάρχουν πάντως».

Για την οικονομική κατάσταση στο ποδόσφαιρο:
«Όποια δουλειά κι αν κάνεις δεν θέλεις να είσαι άνεργος. Μέσα από αυτές τις καταστάσεις όμως μπορείς να κάνεις άλλα πράγματα. Η κατάσταση δεν είναι καλή, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην κοινωνία. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν υπάρχουν χορηγοί, οπότε πάμε σε μικρότερα μπάτζετ με χαμηλότερες απαιτήσεις. Μακροπρόθεσμα θα επωφεληθεί το ποδόσφαιρο, όμως αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις».

Για το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Κύπρο:
«Στην Κύπρο είχα καλή περίοδο και ως παίκτης και ως προπονητής. Αυτήν τη στιγμή εκεί τα πράγματα είναι καλύτερα. Κάποιες ομάδες θα μπορούσαν άνετα να είναι στην πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και να διεκδικούν έξοδο στο Champion League. Δεν ξέρω όμως πως θα εξελιχθούν κι εκεί τα πράγματα αφού εμφανίζονται κάποια οικονομικά προβλήματα. Ακόμη κι έτσι, πάντως, φαίνεται να είναι πιο καλά στην Κύπρο από ό,τι στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x