Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κώστας Κατσουράνης όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης. Ενήμερος αλλά και σύμφωνος με αυτήν την κίνηση ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά το ματς με τη Μάριμπορ το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ για τον Έλληνα μέσο. Μάλιστα, φαίνεται πως διοίκηση και προπονητής είχαν ταυτόσημες απόψεις για το θέμα. Κύριοι λόγοι ήταν η μέτρια απόδοση του Κατσουράνη και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι η «χαζή» αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΣ.

«Ο κύριος Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση πιθανότατα από κοινού. Έχω παράπονα από 2-3 παίκτες ακόμη αλλά αυτό δεν είναι της ώρας. Υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί ως τώρα. Αυτός που είδαμε με τη Μάδεργουελ και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα και αυτός που βλέπουμε στα τελευταία ματς. Δεν θέλω να έχετε άγχος για το αποτέλεσμα. Εγώ μίλησα και είπα πως είστε απλήρωτοι για να μοιραστώ μαζί σας το βάρος. Είστε καλοί παίκτες, παίξτε το ποδόσφαιρο σας και μέσα στον ορίζοντα που έχουμε θέσει θα γίνουμε και πάλι μεγάλη ομάδα», ήταν μερικά από όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην Παιανία.

Τώρα, το λόγο έχουν οι νομικοί και οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τρόπους για να είναι το διαζύγιο όσο το δυνατό πιο «βελούδινο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube