Oλλανδία

Επιστροφή στα εγχώρια... βάσανα

Καλές οι ευρωπαϊκές «περιπέτειες» για τους εκπροσώπους του Ολλανδικού ποδοσφαίρου, ωστόσο στο μυαλό τους πλέον περνούν οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής στην eredivisie. Ειδικά η Αϊντχόφεν μετά την τριάρα κόντρα στη Νάπολι για το Europa League έχει την ψυχολογία της στα ύψη προκειμένου να ξεπεράσει εντός έδρας το εύκολο «εμπόδιο» της Μπρέντα.

Καλές οι ευρωπαϊκές «περιπέτειες» για τους εκπροσώπους του Ολλανδικού ποδοσφαίρου, ωστόσο στο μυαλό τους πλέον περνούν οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής στην eredivisie.

Ειδικά η Αϊντχόφεν μετά την τριάρα κόντρα στη Νάπολι για το Europa League έχει την ψυχολογία της στα ύψη προκειμένου να ξεπεράσει εντός έδρας το εύκολο «εμπόδιο» της Μπρέντα.

Η πρωτοπόρος Τβέντε έχει –τουλάχιστον στα χαρτιά- το πιο δύσκολο αντίπαλο, καθώς την Κυριακή υποδέχεται την πάντα υπολογίσημη Άλκμααρ, παρά το γεγονός ότι δεν είναι και στα καλύτερά της η τελευταία. Ο Άγιαξ κοντράρεται με την πολύ καλή φέτος Ουτρέχτη, ωστόσο μέσα στο «σπίτι» του ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Φίτεσε φιλοξενεί την Χέρενφεν, ενώ η Φέγενορντ αγωνίζεται στην έδρα της Γκρόνιγκεν.

Το πρόγραμμα της (8η) αγωνιστικής:

Παρασκευή 5/10

Ναϊμέγκεν-Ντεν Χάαγκ (21:00)

Σάββατο 6/10

Βίλεμ-Βάλβαϊκ (19:45)
Τσβόλε-Χέρακλες (20:45)
Φίτεσε-Χέρενφεϊν
Ρόντα-Φένλο (21:45)

Κυριακή 6/10

Άγιαξ-Ουτρέχτη (13:30)
Γκρόνιγκεν-Φέγενορντ (15:30)
Αϊντχόφεν-Μπρέντα
Τβέντε-Άλκμααρ (17:30)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:

Σάββατο 20/10

Χέρακλες – Άγιαξ
Ρόντα-Τβέντε
Μπρέντα-Φίτεσε
Αϊντχόφεν-Βίλεμ
Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν

Κυριακή 21/10

Ντεν Χάαγκ-Ουτρέχτη
Χέρενφεν-Γκρόνιγκεν
Φένλο-Φέγενορντ
Βάλβαϊκ-Τσβόλε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x