Euro 2024

Τζιόλης: «Εμείς το φαβορί»

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα δύο δύσκολα ματς που έχει να δώσει η Εθνική απέναντι σε Βοσνία και Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά την σημερινή προπόνηση ο Αλέξανδρος Τζιόλης. «Εμείς είμαστε το φαβορί», σχολίασε ο διεθνής μέσος. «Δεν περίμενα να κληθώ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος», τόνισε ο τερματοφύλακας, Κώστας Λάμπρου.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα δύο δύσκολα ματς που έχει να δώσει η Εθνική απέναντι σε Βοσνία και Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά την σημερινή προπόνηση ο Αλέξανδρος Τζιόλης. «Εμείς είμαστε το φαβορί», σχολίασε ο διεθνής μέσος.

Ο Τζιόλης επισήμανε την ανάγκη να είναι οι παίκτες απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια των δύο αγώνων. «Πρώτα κοιτάμε το ματς με την Βοσνία και μετά αυτό με την Σλοβακία. Ελπίζω να είναι καλή η ατμόσφαιρα όπως και στο ματς με την Λιθουανία και να μας βοηθήσει ο κόσμος. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αλλά είναι και θέμα ημέρας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το ιδανικό θα ήταν να πάρουμε και τους 6 βαθμούς», τόνισε αρχικά ο μέσος του ΑΠΟΕΛ.

Όσο για τους τραυματισμούς των Χολέμπας και Κυριάκου Παπαδόπουλου, πρόσθεσε: Δυστυχώς υπάρχουν τραυματισμοί, αλλά μπορούμε να τους καλύψουμε. Οι αντίπαλοί μας είναι αρκετά δυνατοί θα πρέπει να βρεθούμε σε καλή μέρα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε πολύ πάθος».

Από την μεριά του, ο Κώστας Λάμπρου που είναι νέο πρόσωπο στην Εθνική, σχολίασε: «Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να κληθώ. Έχω παίξει σε όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής αλλά το να παίζεις στην Ανδρών είναι διαφορετικά. Ξέρω ότι αν κάνεις λάθος θα σε κριτικάρουν σκληρά, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και μετά ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα σε καλέσει ξανά. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι έχω κάνει καλές εμφανίσεις με την ομάδα μου αλλά τώρα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Εθνική».

Όσο για τα ματς που έρχονται, ο τερματοφύλακας της Φέγενορντ, είπε: «Τα παιδιά έχουν δείξει ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αν δείξουμε καλό πρόσωπο θα πάρουμε τις νίκες και στα δύο ματς».

Για το αν μίλησε με τον κ. Σάντος αλλά και για το κλίμα που βρήκε, πρόσθεσε: «Όχι δεν μίλησα με τον κ. Σάντος, απλώς μόλις έφτασα στο ξενοδοχείο τον χαιρέτησα και εκείνος με καλωσόρισε. Με δέχθηκαν με πολύ καλό τρόπο. Όλοι ήρθαν να με χαιρετήσουν και να μου πουν συγχαρητήρια για την κλήση. Αυτόματα ένιωσα πιο άνετα γιατί στο αεροπλάνο όταν ερχόμουν σκεφτόμουν πώς θα είναι το κλίμα και δόξα το θεό όλα είναι πολύ ωραία»

Ο Λάμπρου ρωτήθηκε για το ύψος του αλλά και τα προσόντα που διαθέτει στο γήπεδο και απάντησε: «Από την πρώτη μέρα που έπαιξα στην Ολλανδία, άκουσα πολλά για το ύψος μου. Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι, κάνω ότι μπορώ στο γήπεδο και οι προπονητές κρίνουν. Στα θετικά μου είναι ότι είμαι αρκετά γρήγορος στα τετ-α-τετ ενώ στην Ολλανδία είναι σημαντικό να παίζεις καλά με την μπάλα στα πόδια. Το κάνω αρκετά καλά πιστεύω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x