Ιταλία

Ταξίδι για Γκουαρντιόλα η Μίλαν

Την ειδική αποστολή να επιστρέψει με το «si» του Πεπ Γκουαρντιόλα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν καλείται να φέρει εις πέρας ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Οι «ροσονέρι» έχουν χάσει τέσσερα από τα επτά παιχνίδια που έχουν δώσει στο φετινό πρωτάθλημα και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έστειλε στην Νέα Υόρκη τον αντιπρόεδρο του συλλόγου για να μιλήσει με τον Καταλανό τεχνικό.

Την ειδική αποστολή να επιστρέψει με το «si» του Πεπ Γκουαρντιόλα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν καλείται να φέρει εις πέρας ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Οι «ροσονέρι» έχουν χάσει τέσσερα από τα επτά παιχνίδια που έχουν δώσει στο φετινό πρωτάθλημα και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έστειλε στην Νέα Υόρκη τον αντιπρόεδρο του συλλόγου για να μιλήσει με τον Καταλανό τεχνικό.

Κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο του Μιλάνου με προορισμό την Αμερική ο Γκαλιάνι διέψευσε την παραπάνω πληροφορία, λέγοντας: «Θα πάω στη Νέα Υόρκη, αλλά για να δω την... κόρη μου»!

Η πρόταση του ιταλικού συλλόγου εκτιμάται πως θα είναι ουσιαστικά η εν λευκώ παράδοση της ομάδας στον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, με τις απολαβές του να ξεπερνάνε -όντως- τα 6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x