F1

Φέτελ: «Δεν έφταιγε ο Μάσα»

Τον εαυτό του κατηγόρησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ για το συμβάν που είχε με τον Φελίπε Μάσα στον τελικό των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα “Yeongam” της Κορέας. Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως δεν του αρέσει να κατηγορεί άλλους όταν δεν παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε χαρούμενος με τη δεύτερη θέση.

Τον εαυτό του κατηγόρησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ για το συμβάν που είχε με τον Φελίπε Μάσα στον τελικό των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα “Yeongam” της Κορέας.

Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως δεν του αρέσει να κατηγορεί άλλους όταν δεν παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε χαρούμενος με τη δεύτερη θέση.

«Δεν θέλω να κατηγορήσω τον Φελίπε, επειδή νόμιζα ότι θα έμπαινε στα πιτ, όμως έμεινε έξω και έτσι βρέθηκα πίσω του και ο δεύτερος γρήγορος γύρος μου δεν ήταν πολύ καλός.

Δεν μου αρέσει να το συζητώ αυτό, όλοι έχουμε τέτοιες στιγμές. Δεν ήταν λάθος του Φελίπε, θα έπρεπε να το καταλάβω, άρα ήταν δικό μου λάθος. Δεν μου αρέσει να κατηγορώ τους υπόλοιπους όταν δεν έχω το αποτέλεσμα που θέλω
», ήταν τα λόγια του Φέτελ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Στο τέλος είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Την περσινή σεζόν είχα έναν καλό αγώνα εδώ, σε μία πίστα που ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x