F1

Περίμενε χειρότερα ο Αλόνσο

Καλύτερη από ότι περίμενε ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν η απόδοση του μονοθεσίου της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές της Κορέας. Ο Ισπανός πιλότος της σκουντερία δεν περίμενε πως θα ήταν σε θέση να εκκινήσει τον αγώνα στην πίστα “Yeongam” από την τέταρτη θέση, δεδομένου ότι στα χέρια του έχει ακριβώς το ίδιο μονοθέσιο με αυτό που είχε στην Ιαπωνία έξι ημέρες πριν.

Καλύτερη από ότι περίμενε ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν η απόδοση του μονοθεσίου της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές της Κορέας.

Ο Ισπανός πιλότος της σκουντερία δεν περίμενε πως θα ήταν σε θέση να εκκινήσει τον αγώνα στην πίστα “Yeongam” από την τέταρτη θέση, δεδομένου ότι στα χέρια του έχει ακριβώς το ίδιο μονοθέσιο με αυτό που είχε στην Ιαπωνία έξι ημέρες πριν, το οποίο δεν ήταν ανταγωνιστικό.

«Νομίζω ότι όλα πήγαν καλά, στο τέλος των κατατακτήριων δοκιμών είμαστε σε καλύτερη θέση από ότι στη Σουζούκα εφτά μέρες πριν. Για να είμαι ειλικρινής πίστευα ότι τα πράγματα θα ήταν χειρότερα, καθώς έχουμε ακριβώς το ίδιο μονοθέσιο με αυτό που είχαμε στην Ιαπωνία. Δείχνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση για τον αυριανό αγώνα», δήλωσε ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Αλόνσο θα εκκινήσει τον 16ο γύρο της σεζόν από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x