F1

Όλα ανοιχτά για τον Γκροσεάν

Πέντε γκραν πρι έχει ακόμη στη διάθεσή του ο Ρομάν Γκροσεάν για να αποδείξει στη Lotus ότι αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ο Ελβετός πιλότος έχει δεχτεί έντονες κριτικές τη φετινή σεζόν για τα ατυχήματα που προκαλεί στις εκκινήσεις των αγώνων, ωστόσο το αφεντικό της Lotus, Ρομάν Γκροσεάν, τόνισε πως από τη συνολική εικόνα αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Πέντε γκραν πρι έχει ακόμη στη διάθεσή του ο Ρομάν Γκροσεάν για να αποδείξει στη Lotus ότι αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Ο Ελβετός πιλότος έχει δεχτεί έντονες κριτικές τη φετινή σεζόν για τα ατυχήματα που προκαλεί στις εκκινήσεις των αγώνων, ωστόσο το αφεντικό της Lotus, Ρομάν Γκροσεάν, τόνισε πως από τη συνολική εικόνα αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

«Μέχρι το τέλος της σεζόν, θα έχουμε αποφασίσει. Απομένουν κάποιοι αγώνες στους οποίους περιμένω από αυτόν να δείξει ότι έχει καταλάβει αυτά που του έχουμε ζητήσει.

Νομίζω, ότι αυτό το παιδί έχει ταχύτητα και αν κοιτάξετε τη γενικότερη εικόνα του κατά τη διάρκεια των αγώνων, εκτός από τις εκκινήσεις, έχει κάνει καλή δουλειά και του αξίζει να έχει ακόμη μια ευκαιρία στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, τουλάχιστον μακροπρόθεσμα
», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Lotus.

Ο Γκροσεάν βρίσκεται στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 82 βαθμούς, απέχοντας 112 βαθμούς από τον πρωτοπόρο, Φερνάντο Αλόνσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x