F1

Απογοητευμένος ο Μπάτον

Να διευκρινιστούν οι κανονισμοί στην περίπτωση κίτρινης σημαίας κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών ζήτησε ο Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός πιλότος ήταν το «θύμα» στην έξοδο του Ντανιέλ Ρικιάρντο στη δεύτερη περίοδο των δοκιμών, με αποτέλεσμα να μην περάσει στον τελικό και να εκκινήσει τον αγώνα στην Κορέα από την 11η θέση.

Να διευκρινιστούν οι κανονισμοί στην περίπτωση κίτρινης σημαίας κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών ζήτησε ο Τζένσον Μπάτον.

Ο Βρετανός πιλότος ήταν το «θύμα» στην έξοδο του Ντανιέλ Ρικιάρντο στη δεύτερη περίοδο των δοκιμών, με αποτέλεσμα να μην περάσει στον τελικό και να εκκινήσει τον αγώνα στην Κορέα από την 11η θέση.

Ο πιλότος της Toro Rosso εγκατέλειψε λόγω προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων, με τον Βρετανό να αναγκάζεται να κόψει τον ρυθμό του, περνώντας μπροστά από το σημείο, χάνοντας την πρόκριση.

«Κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών είχα πολύ καλό ρυθμό, νομίζω ότι ήμασταν ταχύτεροι όλων. Είναι απογοητευτικό το ότι θα εκκινήσω τόσο πίσω. Όταν έχει την ταχύτητα είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρίσκεσαι πίσω», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην έξοδο του Ρικιάρντο και στις κίτρινες σημαίες.

«Είναι μια δύσκολη απόφαση, όταν υπάρχουν κίτρινες σημαίες δεν ξέρεις τι να κάνεις. Αν δεν μείωνα το ρυθμό μου, δεν ξέρω ποια θα ήταν η ποινή. Αυτό είναι κάτι που πρέπει λυθεί, γιατί αν δεν έκοβα ταχύτητα και πέρναγα στο Q3 και έπαιρνα την πολ ποζίσιον, ίσως δεχόμουν ποινή πέντε θέσεων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x