Αισιόδοξος ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν εμφανίστηκε ο Μάρτον Φούλοπ. «Στόχοι μας – γιατί όχι; - είναι η συμμετοχή στο επόμενο Champions League και η κατάκτηση του Κυπέλλου», τόνισε ο Ούγγρος τερματοφύλακας και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι με προσπάθεια και τύχη μπορούμε να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση και να αγωνιστούμε στην προκριματική φάση του θεσμού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρτον Φούλοπ στην εφημερίδα «Real News»

Για τον λόγο που επέλεξε να αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης

«Ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο, να νιώσω και πάλι δυνατός και ακμαίος, κάτι που μου έλειψε πέρυσι. Η πρόταση του Αστέρα ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είχα ακούσει ότι, αν και ομάδα της επαρχίας, θεωρείται κλαμπ υψηλών απαιτήσεων και χαίρομαι επειδή ό,τι μου είπαν ισχύει 100%».

Για τις συνθήκες που έχει συνάντησε στην Αρκαδία

«Οι άνθρωποι εδώ είναι καλά οργανωμένοι, αγαπούν το άθλημα, δουλεύουν σωστά, με υποδομή και διάθεση για συνεχή πρόοδο. Επίσης, είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους και αυτό μ’ αρέσει πολύ, όπως και η ζωή στην πόλη. Είμαι ευχαριστημένος αν κάνω καλά τη δουλειά μου. Σίγουρα θεωρώ ότι ο Αστέρας μπορεί να ξαναβγεί στην Ευρώπη, αρκεί να σ7υνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο εντατικά».

Για τους στόχους της ομάδας του

«Στόχοι μας – γιατί όχι; - είναι η συμμετοχή στο επόμενο Champions League και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι με προσπάθεια και τύχη μπορούμε να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση και να αγωνιστούμε στην προκριματική φάση του θεσμού. Αντιμετωπίζουμε άφοβα κάθε μας αντίπαλο, συγκεντρωνόμαστε και κάνουμε το παιχνίδι μας. Με τον Ολυμπιακό αξίζαμε την ισοπαλία. Η ουσία είναι ότι μπορούμε και θα γίνουμε καλύτεροι».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για το ελληνικό πρωτάθλημα

«Είναι νωρίς ακόμη για τελικά συμπεράσματα, ωστόσο ο ανταγωνισμός και οι μάχες κάθε Κυριακή στα γήπεδα αποτελούν στοιχεία που προσωπικά με ενθουσιάζουν. Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει φυσικά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα τα παρατήσουν. Σε σύγκριση με την Αγγλία, η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπεις πολύ κόσμο στις εξέδρες κι αυτό δεν είναι ευχάριστο».

Για τον συμπατριώτη του, Μπάλας Μέγιερι

«Εξαιρετικό ταλέντο και πολύ καλό παιδί. Μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο και πιστεύω ότι έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης».

Για το μέλλον του

«Υπέγραψα διετές συμβόλαιο στον Αστέρα και είμαι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος. Μετά βλέπουμε».

Για το πώς βλέπει την κρίση στην Ελλάδα

«Συγγνώμη, αλλά εγώ παίζω μπάλα, δεν είμαι ο πολιτικός για να αποφασίζω. Γνωρίζω, πάντως, ότι τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα και εύχομαι σύντομα να ξαναγίνουν».