F1

Χαρούμενος παρά την ατυχία του ο Γουέμπερ

Την ικανοποίηση του από τον τρόπο που εξελίχτηκε το ινδικό γκραν πρι εξέφρασε ο Μαρκ Γουέμπερ, παρά το γεγονός ότι ο Αυστραλός δεν κατάφερε να διατηρήσει τη δεύτερη θέση του, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε με το σύστημα KERS. Ο πιλότος των «κόκκινων ταύρων» είδε την καρό σημαία από την τρίτη θέση, κάνοντας το ένα-τρία για τη Red Bull.

Την ικανοποίηση του από τον τρόπο που εξελίχτηκε το ινδικό γκραν πρι εξέφρασε ο Μαρκ Γουέμπερ, παρά το γεγονός ότι ο Αυστραλός δεν κατάφερε να διατηρήσει τη δεύτερη θέση του, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε με το σύστημα KERS.

Ο πιλότος των «κόκκινων ταύρων» είδε την καρό σημαία από την τρίτη θέση, κάνοντας το ένα-τρία για τη Red Bull.

«Διασκέδασα με τις μονομαχίες σήμερα. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και δύσκολο για μένα βρω ρυθμό. Οι Χάμιλτον και Αλόνσο ήταν πολύ δυνατοί και χωρίς KERS ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα. Όμως είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που οδήγησα και τώρα περιμένουμε τον αγώνα στο Άμπου Ντάμπι», ανέφερε ο Αυστραλός πιλότος των «κόκκινων ταύρων», για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Όταν δεν είχα KERS ο Φερνάντο με προσπέρασε. Πίεσα όσο περισσότερο μπορούσα στο τέλος του αγώνα και ήμουν τυχερός που ο Λιούις έκανε ένα λάθος στον 57ο γύρο. Αυτό ήταν σημαντικό, προσπαθούσα να τον κρατήσω έξω από τη ζώνη του DRS όσο περισσότερο μπορούσα. Είμαι πολύ χαρούμενος και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x