Euroleague

Σλούκας: «Μας έδωσε δύναμη ο κόσμος»

Το χειροκρότημα του κόσμου στο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, ήταν αυτό που βοήθησε τον Ολυμπιακό να νικήσει (79-77) την Τσεντεβίτα, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε επίσης πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ελέγχουν το ρυθμό και τα ριμπάουντ, προκειμένου να αποφεύγονται τα… καρδιοχτύπια.

Το χειροκρότημα του κόσμου στο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, ήταν αυτό που βοήθησε τον Ολυμπιακό να νικήσει (79-77) την Τσεντεβίτα, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε επίσης πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ελέγχουν το ρυθμό και τα ριμπάουντ, προκειμένου να αποφεύγονται τα… καρδιοχτύπια.

«Στο τέλος έτυχε να έρθει η μπάλα σε εμένα. Ένιωθα καλά έβαλα το τρίποντο, το γκολ φάουλ και τις βολές. Η άμυνα ήταν προσαρμοσμένη πάνω στον Σπανούλη και είχα χώρο να πάρω προσπάθειες. Η ομάδα πρέπει να ελέγξει καλύτερα τον ρυθμό και τα ριμπάουντ γιατί σήμερα ο αντίπαλος όποτε ήθελε έτρεχε, όποτε ήθελε πήγαινε αργά. Ευχαριστούμε τον κόσμο γιατί στο σημείο που η Τσεντεβίτα πέρασε μπροστά με πέντε πόντους εκείνοι με το χειρόκροτημά τους μας έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσουμε. Η βοήθεια τους ήταν πολύ σημαντική», δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x