Stoiximan Super League

Χάνει Σισοκό

Οι φόβοι επαληθεύτηκαν από την τελική διάγνωση: ο Ιμπραήμ Σισοκό θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες, καθώς αποδείχτηκε πως ο μυϊκός τραυματισμός στον δεξιό του δικέφαλο είναι θλάση πρώτου βαθμού. Ποια ματς χάνει ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός. Κρίσιμο ΔΣ για Λεωφόρο και Βοτανικό.

Οι φόβοι επαληθεύτηκαν από την τελική διάγνωση: ο Ιμπραήμ Σισοκό θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες, καθώς αποδείχτηκε πως ο μυϊκός τραυματισμός στον δεξιό του δικέφαλο είναι θλάση πρώτου βαθμού.

Ο Ιβοριανός άσος μεσοεπιθετικός πέρα από το ματς της Πέμπτης με τη Λάτσιο στη Ρώμη θα χάσει τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Κέρκυρα (εκτός, 12/11) και ΠΑΟΚ (εντός, 17/11), ενώ αμφίβολο είναι αν θα προλάβει αυτά με τη Μάριμπορ (εντός, 22/11) και τον Πλατανιά (εκτός, 25/11).

ΔΣ για Λεωφόρο και Βοτανικό

Η επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο, όσο και οι εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό θα απασχολήσουν το σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στα μέλη ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει ανάλυση του κόστους εργασιών, αλλά και της... τοποθέτησης των 11.500 κατόχων διαρκείας, ενώ για το θέμα του Βοτανικού θα υπάρξει ενημέρωση για τις επαφές που γίνονται εν όψει της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για το προεδρικό διάταγμα, αλλά και τη Διπλή Ανάπλαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x