Europa League

Γιούρκας: «Να τους μπλοκάρουμε»

Τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντιμετωπίσει την Λάτσιο, ανέλυσε στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Επιπλέον, ο δεξιός οπισθοφύλακας των «πράσινων» μίλησε για την πορεία του «τριφυλλιού», για το λάθος που έκανε στο πρώτο ματς με τους Ιταλούς αλλά και την πορεία της καριέρας του.

Τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντιμετωπίσει την Λάτσιο, ανέλυσε στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Επιπλέον, ο δεξιός οπισθοφύλακας των «πράσινων» μίλησε για την πορεία του «τριφυλλιού», για το λάθος που έκανε στο πρώτο ματς με τους Ιταλούς αλλά και την πορεία της καριέρας του.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

«Το ότι προέρχεται η Λάτσιο από αρνητικό αποτέλεσμα ίσως είναι κακό για εμάς. Θα είναι πολύ πιο συγκεντρωμένοι στο ματς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι. Έχουμε μελετήσει καλά τον αντίπαλο. Τακτικά είναι πολύ καλοί. Αν τους μπλοκάρουμε επιθετικά, αν σταματήσουμε κάποιους αυτοματισμούς τους και έχουμε λίγο τύχη, μπορεί να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην αρχή του ματς και καλοί τακτικά. Η Λάτσιο θα έχει τη δύναμη της έδρας, ίσως μπει για να “τελειώσει” γρήγορα το ματς. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε το μηδέν διότι με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να μπορέσουμε να βρούμε την ευκαιρία να σκοράρουμε», είπε αρχικά ο Σεϊταρίδης.

Σε ερώτηση εάν ο προ διετίας αγώνας με τη Ρόμα μπορεί να αποτελέσει οδηγό για αύριο, ο δεξιός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού, είπε: «Υπάρχουν αρκετές διαφορές και στον τρόπο παιχνιδιού και στο ρόστερ, αλλά σίγουρα, μπορεί να αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα για εμάς ενόψει του αυριανού ματς. Οι παίκτες της Λάτσιο δεν θα έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι με τη Ρόμα. Είναι μεγάλη ομάδα, το βλέπουν ξεχωριστά. Θα είναι 100% συγκεντρωμένοι στο ματς μαζί μας», ήταν η απάντηση του Σεϊταρίδη.

Κατόπιν, του έγινε ερώτηση για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Γιούρκα να απαντάει: «Δεν πιστεύω ότι βλέπουμε διαφορετικά τα παιχνίδια. Και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο δίνουμε πάντα το 100%. Υπάρχει μια διαφορά. Στην Ευρώπη οι αντίπαλοι προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι αντίπαλοι προσαρμόζουν το παιχνίδι τους σε εμάς και αυτό είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, σε μια πιο προσωπική ερώτηση για την αλλαγή πορείας στην καριέρα του, ο Σεϊταρίδης επεσήμανε: «Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος παίκτης», ενώ για το λάθος του στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, εξήγησε: «Με το δικό μου λάθος χάσαμε 2 βαθμούς. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς δηλαδή, αλλά εμείς κοιτάμε μπροστά».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x