Euro 2024

Άσος απ’ το μανίκι

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοινώνει στις 12 το μεσημέρι τις επιλογές του για το φιλικό της Εθνικής με την Ιρλανδία την Τετάρτη (14/11) στο Δουβλίνο. Η κάθε άλλο παρά βέβαιη παρουσία του Καρνέζη στον «άσο» (δυο 48ωρα πριν ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Κέρκυρα) ίσως οδηγήσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό σε… άσο απ’ το μανίκι, έχοντας πάντως περιορισμένες επιλογές.

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοινώνει στις 12 το μεσημέρι τις επιλογές του για το φιλικό της Εθνικής με την Ιρλανδία την Τετάρτη (14/11) στο Δουβλίνο.

Η κάθε άλλο παρά βέβαιη παρουσία του Καρνέζη στον «άσο» (δυο 48ωρα πριν ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Κέρκυρα) ίσως οδηγήσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό σε… άσο απ’ το μανίκι, έχοντας πάντως περιορισμένες επιλογές.

Ο Μάρκος Βελλίδης είναι βασικός κι αναντικατάστατος στον Άρη, την ίδια ώρα που οι Σηφάκης (Σαρλερουά) και Τζόρβας (Τζένοα) δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους, ο Γλύκος έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ από τον Χακόμπο, ενώ σαν επιλογή υπάρχει κι ο Κώστας Λάμπρου της Φέγενορντ.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο Έλληνας μέσος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Ρόμα στην Ιταλία και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κάνει το ντεμπούτο του με τους μεγάλους, καθώς έχει αποτελέσει στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων.

Στα υπόψη του Πορτογάλου βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας. Ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ βάζει σε σκέψεις την τεχνική ηγεσία, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί η κλήση του.

Από εκεί και πέρα είναι πιθανό να κληθεί μετά από καιρό ο Παντελής Καπετάνος εξαργυρώνοντας την παρουσία του στην Κλουζ. Όπως και ο Παναγιώτης Κονέ (ήταν στην προεπιλογή για το Euro) που είναι βασικό στην Μπολόνια.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα δύσκολα θα κληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής από τον Παναθηναϊκό. Έτσι η μη κλήση, μεταξύ άλλων, του Σπυρόπουλου στο αριστερό άκρο της άμυνας (για το οποίο υπάρχει ο Χοσέ Χολέβας) ενδέχεται να ανοίξει τον δρόμο για τον Κώστα Σταφυλίδη του ΠΑΟΚ, που δεν έχει αγωνιστεί με την Ανδρών.

Ο Κατσουράνης πιθανότατα θα μείνει εκτός αποστολής, καθώς αυτήν την περίοδο δεν έχει συμβόλαιο με κάποια ομάδα κι έχει μείνει μακριά από τις προπονήσεις για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x